Telefonlarda en sevdiğiniz ekran teknolojisi ve şu an kullandığınız ekran teknolojisi nedir?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan sobyuysa
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 52
  • Görüntüleme Görüntüleme 2B
  • Etiketler Etiketler
    ekran
Telefon piyasasını takip ediyorum ama güvenli liman olan Samsung'u da pek beğenmiyorum.

Tasarım ve özellik olarak s serisi bence güzel beğenilmeyecek yanını pek görmüyorum. Ama diğer serilerini bende sevmiyorum ne yalan söyleyeyim.

Tasarım ve özellik olarak s serisi bence güzel beğenilmeyecek yanını pek görmüyorum. Ama diğer serilerini bende sevmiyorum ne yalan söyleyeyim.
Tasarım ziyade dâhâ çok oyun performansı ve gos hizmetini beğenmiyorum, gereksiz kaynak tüketen uygulamaları da hoş değil.

Tasarım dersen bütün cihazları birbirine benziyor, cihazları ayıran tek fark kasanın malzemesi oluyor resmen.

Super AMOLED Plus en sevdiğim. Şu anda IPS LCD kullanıyorum.

Dynamic AMOLED 2X.

Dusuk mAh degerinde IPS LCD daha iyi. 5000-6000mAh icin AMOLED daha iyi tabii ki.

Şu an kullandigim IPS LCD idi sanirsam.

En iyisi galiba Dynamic ya da Super Amoled bu yüzden bunları severim. Ancak kullanmadım bu yüzden Amoled favorim. Şu an ise telefon ekranım Amoled.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…