Tasarım ve özellik olarak s serisi bence güzel beğenilmeyecek yanını pek görmüyorum. Ama diğer serilerini bende sevmiyorum ne yalan söyleyeyim.
Tasarım ziyade dâhâ çok oyun performansı ve gos hizmetini beğenmiyorum, gereksiz kaynak tüketen uygulamaları da hoş değil.

Tasarım dersen bütün cihazları birbirine benziyor, cihazları ayıran tek fark kasanın malzemesi oluyor resmen. 😀

Benim telefonlarda en sevdiğim ekran teknolojisi IPS LCD çünkü renkleri aşırı canlı ve kaliteli veriyor ve zamanında birçok kullandığım telefon IPS LCD olduğundan bir göz alışkanlığım var. Fakat şu an kullandığım Super AMOLED ekranlı bir telefon. Sizin en sevdiğiniz telefon ekran teknolojisi nedir? Nedenini yazarsanız sevinirim.
Super AMOLED Plus en sevdiğim. Şu anda IPS LCD kullanıyorum.

Benim telefonlarda en sevdiğim ekran teknolojisi IPS LCD çünkü renkleri aşırı canlı ve kaliteli veriyor ve zamanında birçok kullandığım telefon IPS LCD olduğundan bir göz alışkanlığım var. Fakat şu an kullandığım super AMOLED ekranlı bir telefon. Sizin en sevdiğiniz telefon ekran teknolojisi nedir? Nedenini yazarsanız sevinirim.

Dynamic AMOLED 2X.

Dusuk mAh degerinde IPS LCD daha iyi. 5000-6000mAh icin AMOLED daha iyi tabii ki.

Şu an kullandigim IPS LCD idi sanirsam.

En iyisi galiba Dynamic ya da Super Amoled bu yüzden bunları severim. Ancak kullanmadım bu yüzden Amoled favorim. Şu an ise telefon ekranım Amoled.