Telefon piyasasını takip ediyorum ama güvenli liman olan Samsung'u da pek beğenmiyorum.![]()
Tasarım ve özellik olarak s serisi bence güzel beğenilmeyecek yanını pek görmüyorum. Ama diğer serilerini bende sevmiyorum ne yalan söyleyeyim.
Telefon piyasasını takip ediyorum ama güvenli liman olan Samsung'u da pek beğenmiyorum.![]()
Tasarım ziyade dâhâ çok oyun performansı ve gos hizmetini beğenmiyorum, gereksiz kaynak tüketen uygulamaları da hoş değil.Tasarım ve özellik olarak s serisi bence güzel beğenilmeyecek yanını pek görmüyorum. Ama diğer serilerini bende sevmiyorum ne yalan söyleyeyim.
Super AMOLED Plus en sevdiğim. Şu anda IPS LCD kullanıyorum.Benim telefonlarda en sevdiğim ekran teknolojisi IPS LCD çünkü renkleri aşırı canlı ve kaliteli veriyor ve zamanında birçok kullandığım telefon IPS LCD olduğundan bir göz alışkanlığım var. Fakat şu an kullandığım Super AMOLED ekranlı bir telefon. Sizin en sevdiğiniz telefon ekran teknolojisi nedir? Nedenini yazarsanız sevinirim.
Benim telefonlarda en sevdiğim ekran teknolojisi IPS LCD çünkü renkleri aşırı canlı ve kaliteli veriyor ve zamanında birçok kullandığım telefon IPS LCD olduğundan bir göz alışkanlığım var. Fakat şu an kullandığım super AMOLED ekranlı bir telefon. Sizin en sevdiğiniz telefon ekran teknolojisi nedir? Nedenini yazarsanız sevinirim.