- Makaleler
- 1
Xiaomi çatısı altında Poco çok satıyor galiba ülkede ama artık Xiaomi f/p dengesinden vazgeçmiş gibi duruyor, Honor ve Samsung'a kaldık artık.
Xiaomi çatısı altında Poco çok satıyor galiba ülkede ama artık Xiaomi f/p dengesinden vazgeçmiş gibi duruyor, Honor ve Samsung'a kaldık artık.
Son kalelerimiz onlar oldu artık.Xiaomi çatısı altında Poco çok satıyor galiba ülkede ama artık Xiaomi f/p dengesinden vazgeçmiş gibi duruyor, Honor ve Samsung'a kaldık artık.
Seçim sonrası gelecek orta/orta-üst Android cihazların fiyatlarını merak ediyorum.
Xiaomi çatısı altında POCO çok satıyor galiba ülkede ama artık Xiaomi F/P dengesinden vazgeçmiş gibi duruyor, Honor ve Samsung'a kaldık artık.
Vivo mu? Ya rabbim sen kimseyi Vivo'yla sınama. Ama ona bile şükredecek hale düşeceğiz.Seçim sonrası gelecek orta/orta-üst Android cihazların fiyatlarını merak ediyorum.
Vivo V30 - Honor 100 en kötü 25-30 bin olur herhalde, OnePlus 12r 1200 dolar dersek 40 bini var rahat.![]()
Poco F5 ve F5 Pro'nun yazılım şikayeti çoktu. X6 Pro uygun fiyatlı cihazdı ama yazılımı için ne yaptılar bilemem.POCO almak yerine paranızı yakabilirsiniz. Tek sevdiğim Çinli şirket olan Huawei'ye ait olan alt marka Honor 8S telim vardı 800 liraya alıp benim 2 sene boyunca sorunsuz kullandığım en F/P telefondu. Zaten şu an Samsung'dan başka bir Android telefon kullanmam.
Vivo pahalı marka, 7778G ve Samsung G5 lens bulunduran V29 cihazını 20 kağıda satıyorlar.Vivo mu? Ya rabbim sen kimseyi Vivo'yla sınama. Ama ona bile şükredecek hale düşeceğiz.
POCO F5 ve F5 Pro'nun yazılım şikayeti çoktu. X6 Pro uygun fiyatlı cihazdı ama yazılımı için ne yaptılar bilemem.
Honor Türkiye'ye magic 6 ve magic 6 Pro getirecekti en son, yaza kalmadan Honor 100'de getirseler iyi olur.
Vivo pahalı marka, 7778g ve Samsung G5 lens bulunduran V29 cihazını 20 kağıda satıyorlar.![]()
Telefon piyasasını takip ediyorum ama güvenli liman olan Samsung'u da pek beğenmiyorum.Vivo ve POCO'nun pahalı modellerine vereceğin parayla daha iyi birçok alternatif var. Ne yapsalar boş maalesef.