Hangi telefon?
Mesela ben hiçbir profesyonel ekipman olmadan, sadece çok uçlu tornavida setiyle Huawei Mate 10 Lite'ın ekranını, bataryasını, hoparlörünü ve titreşim motorunu değiştirmiştim. Şarj girişinin yanındaki 2 vidayı sökünce ekran yukarı kalkıyordu, o şekilde de kolayca içi açılabiliyordu.

Yeni telefonlar ısıyla açılan parçalara sahip, vida sökmek yetmiyor. Ekranı ve çok hassas flex kabloları sökmeye hazır olun, geri birleştirmek için de doğru yapıştırıcıları önceden temin edin.

Huawei MatePad T8.

Hangi telefon?
Mesela ben hiçbir profesyonel ekipman olmadan, sadece çok uçlu tornavida setiyle Huawei Mate 10 Lite'ın ekranını, bataryasını, hoparlörünü ve titreşim motorunu değiştirmiştim. Şarj girişinin yanındaki 2 vidayı sökünce ekran yukarı kalkıyordu, o şekilde de kolayca içi açılabiliyordu.

Hangi telefon?
iPhone'larda öyle ama vidasız Android sökmek yürek ister hocam.