Pek dizi takip eden biri değilim, ancak bölüm sürelerinin gereksiz uzatıldığını düşünüyorum. Saatlik 12 dakika reklam sınırı vardı sanırım, hal böyle olunca diziler uzun uzun lüzumsuz bakışma sahneleriyle dolu.

Haberler de sanki 1984'deki her gün yapılan iki dakikalık nefret etkinlikleri gibi. Daha çok izleyiciyi körüklemek için yapılıyor gibi duruyor.

Durum aynı.

Ne zaman TV'yi açsam kanallara göre;

%50 reklam, %30 taraflı veya ikiyüzlü haberler, %15 hiçbir amacı olmayan fimler ve %5 Low IQ program görüyorum. Maksimum 5 dakika açık kalıyor sonra kapatıyorum. Benim için Android TV şart oldu. Sizce durum nasıl?
Televizyon izlemeyi uzunca bir süre evvel bıraktım, onun yerine olabildiğince kült film ve dizi serilerine yönelttim ailemi ve acayip memnunuz. Android TV mantıklı oluyor o yüzden.

Haberler artık izlenilmez. %90 yasak geliyor çünkü.

Diziler zaten belli. Dünyanın en kalitesiz dizilerine falan sahibiz muhtemelen. 30 dakika olay, 100 dakika bakışma sahnesi.

Uzun uzun reklamlar insanı bir süreden sonra bıktırıyor.

Doğru düzgün bir film yayınlayan kanal yok. Varsa da çok çok nadir yapıyorlar. Netflix gibi alternatifler daha iyi.

Yarışma programlarının yarısı sahte. Gerisinde beğendiğim birkaç program var. Onları da reklamlardan dolayı izlemiyorum.

Kısacası, televizyon çağ dışı kaldı artık. Özellikle ülkemizde diziler çok kötü. Eğer iyi olsalardı çağ dışı tabii ki demezdim.

Haberler artık izlenilmez. %90 yasak geliyor çünkü.

Diziler zaten belli. Dünyanın en kalitesiz dizilerine falan sahibiz muhtemelen. 30 dakika olay, 100 dakika bakışma sahnesi.

Uzun uzun reklamlar insanı bir süreden sonra bıktırıyor.

Doğru düzgün bir film yayınlayan kanal yok. Varsa da çok çok nadir yapıyorlar. Netflix gibi alternatifler daha iyi.

Yarışma programlarının yarısı sahte. Gerisinde beğendiğim birkaç program var. Onları da reklamlardan dolayı izlemiyorum.

Kısacası, televizyon çağ dışı kaldı artık. Özellikle ülkemizde diziler çok kötü. Eğer iyi olsalardı çağ dışı tabii ki demezdim.

Malum kanallar sadece taraflı haber yapıyor şu aralar. Açıp baktığında sanki baska bir ülkenin kanaliymis diyorsun artik. Genel olarak ozetlemissiniz 👏

Ülke veya dünya gündeminde son dakika canlı olarak birisi bir şey der veya bir olay olursa TV'de onu yakalarsın bunun dışında kullanım amacım yok. Gerçi TV kanalı internetten de takip ediliyor. TV bence artık bilgisayar kullanmayı bilmeyen teknoloji kullanıcısının max aletidir.

Ülke veya dünya gündeminde son dakika canlı olarak birisi bir şey der veya bir olay olursa TV'de onu yakalarsın bunun dışında kullanım amacım yok. Gerçi TV kanalı internetten de takip ediliyor. TV bence artık bilgisayar kullanmayı bilmeyen teknoloji kullanıcısının Max aletidir.

Hocam keşke oyle olsa. Ancak tarafli haberden baska bir şey göremiyorum.
IMG-20241008-WA0001.webp