Detaylar
Kim cevapladı?4 senedir televizyon izlemiyorum. Kendi evime geçersem televizyon yerine projeksiyon kurarım film izlemek için.
Daha mantıklı kesinlikle.4 senedir televizyon izlemiyorum. Kendi evime geçersem televizyon yerine projeksiyon kurarım film izlemek için.
Reklamsız YouTube şarttır. Yoksa Android TV çekilir gibi değil. Bunun için yasadışı güzel yöntemler deneyeceğim.
Diğer yönden ise güzel bir artısı internet tarayıcı olması. Dr. House diye bir şey keşfettik. TV'deki tüm dizilerden güzel diyebilirim.
Diğer yönden ise güzel bir artısı internet tarayıcı olması. Dr. House diye bir şey keşfettik. TV'deki tüm dizilerden güzel diyebilirim.
- Makaleler
- 1
Ne zaman TV'yi açsam kanallara göre;
%50 reklam, %30 taraflı veya ikiyüzlü haberler, %15 hiçbir amacı olmayan fimler ve %5 Low IQ program görüyorum. Maksimum 5 dakika açık kalıyor sonra kapatıyorum. Benim için Android TV şart oldu. Sizce durum nasıl?
Türkiye TV piyasasında aktif olarak en kaliteli program bence 'kim milyoner olmak ister' ve geriye kalan dizi ve programlar boş. 2 yıl önce odama TV aldım ve sadece ara sıra haber kanallarına ve 'kim milyoner olmak Ister'e bakıyorum. Onun dışında hep dijital mecralardayım.
Ozzytaste
Yetkin
O yüzden IPTV, alın bi Dreamstar Nova 4K keyfinize bakın.
- Makaleler
- 43
Oyun oynarken veya iş yaparken yan ekrandan CNN Türk falan açıyorum. Ne kadar doğru veya tarafsız haber yapıyorlar bilmem ancak en azından bi' ses oluyor.
Atamızın İzinden
Deneyimli
Katılmıyorum. Yurt Dışında rağbet gören kaliteli dizilerimiz var. 30 dakika 100 dakika bakısma dediğiniz şey yeni dizilerde geçerli. Yeni Türk Dizileri zaten leş ona katılıyorum.Dünyanın en kalitesiz dizilerine falan sahibiz muhtemelen. 30 dakika olay, 100 dakika bakışma sahnesi.
Katılmıyorum. Yurt Dışında rağbet gören kaliteli dizilerimiz var. 30 dakika 100 dakika bakısma dediğiniz şey yeni dizilerde geçerli. Yeni Türk Dizileri zaten leş ona katılıyorum.
Televizyonda yayınlanan dizilerden bahsediyorum. Eskiden iyi dizilerimizin olduğunun bende farkındayım. Sonuçta televizyonu şu anda izleyeceğiz. Geçmişte değil.