Rehber Termal macunlar hakkında her şey

Noctua NT H1 nasıl.

Noctua NT H1 nasıl.

Noctua NT-H1'de laptop ve doğrudan die yüzeyine uygulamada pump out şikayetleri yaşandı. Igorslab testlerinin sonuçları da bunu doğrular şekilde sonuçlar verdi.

NT-H2 biraz daha dayanıklı ama Noctua macunları masaüstü bilgisayarlar için daha uygun diyebilirim. Kıvamları çok yumuşak ve silikon/silikon yağı miktarı yüksek.

7 aylık MX-4 var cihazda şu anda hocam, 5-6 ay sonra yine bakım yapacağım 7 ay önce yaptım en son.

Cooler Master MasterGel Pro kullaniyordum Noctua'ya geçtim 2 derece fark etti masaüstü kullanıyorum bir dahakine thermal grizlly alırım.

Cooler Master MasterGel Pro kullaniyordum Noctua'ya geçtim 2 derece fark etti masaüstü kullanıyorum bir dahakine thermal grizlly alırım.

Masaüstü için NT-H2 kullanabilirsiniz. ID-Cooling macunları da olabilir, bunların da masaüstü performansı gayet iyi. Daha ekonomik çözüm isterseniz wipaste C2 de masaüstü işlemciler için (Ryzen 9 ve Intel Core 9 hariç) ve orta seviye laptoplar için yeterlidir. Thermal Grizzly zorunluluk değil, tabii ki siz almak istiyorsanız alabilirsiniz.

i5 13500 Kullanıyorum siz hangisini önerirsiniz.

i5 13500 Kullanıyorum siz hangisini önerirsiniz.

Sizin için ı'D-cooling macunları iş görebilir, sadece işlemci yüzeyinde kullanacaksanız polartherm X8 veya X10 da güzel performans verecektir.

Masaüstü için pump out riski düşüktür, işlemci yüzeyi de soğutucu blok da mikroskobik boyutta pürüzlü yüzeye sahip. Bu da macunun akma riskini düşürüyor.

Not: Kendim laptop kullanıcısıyım. Bu önerilerimi kullanıcı geri dönüşleri baz alarak yapıyorum. Laptop önerileri ise yüzde seksen kendi testim.

Teşekkür ederim bu polartherm in kıvamı sertmi sürerken biraz zorluk çıkartıyorda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…