Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Bütçe
50 TL

Hakan Yusuf

Yetkin
Makaleler
1
Yer
Kocaeli
Laptop 8 yıldır açılmadı ve ısılar kritik durumda boşta 60 derecede ve oyuna girdiğimde 30 dakika sonra termal shutdown hatası alıyorum.

Yani 90E hatası bunun çözümünün bakım olduğu söylendi. Ben de evde yapmaya karar verdim fakat termal macun hakkında bilgim yok en ucuz macun kullanırsam ne olur?

İnternette ilk çıkan sonuç 280 TL olan bir macun ama ben bir kere bakım yapmak için bu kadar ücret ödemek istemedim. Sizce nasıl seçebilirim öneriniz var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Güncelleme: Başka bir yere daha sordum 250 TL'ye fan bakımı ve termal macun işlemlerini yapabileceğini söyledi.
Mantık açısından termal macunu sipariş etsem bana yine 250 TL'ye gelecek, ucuz alsam zaten laptop hemen sıcaktan kapanır. O yüzden bir bilgisayarcıda temizlik ve bakım işlerini yaptıracağım.
Önerileriniz ve sunduklarınız için teşekkürler.

Bilgisayarcıya gerekli bakımı yaptırdım şu an bilgisayarda 30 derecelik fark oluştu deliklerden hiç hava gelmiyordu şu an soğuk hava geliyor ve ısıdan kapanma sorunları geçti, kafa şişiren fan sesleri geçti.
Konu kilitlenebilir.
Güncelleme: Başka bir yere daha sordum 250 TL'ye fan bakımı ve termal macun işlemlerini yapabileceğini söyledi.
Mantık açısından termal macunu sipariş etsem bana yine 250 TL'ye gelecek, ucuz alsam zaten laptop hemen sıcaktan kapanır. O yüzden bir bilgisayarcıda temizlik ve bakım işlerini yaptıracağım.
Önerileriniz ve sunduklarınız için teşekkürler.

Bilgisayarcıya gerekli bakımı yaptırdım şu an bilgisayarda 30 derecelik fark oluştu deliklerden hiç hava gelmiyordu şu an soğuk hava geliyor ve ısıdan kapanma sorunları geçti, kafa şişiren fan sesleri geçti.
Konu kilitlenebilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm