Kesinlikle kötü değildi. Giriş sahnesindeki monoloğu da oldukça beğenmiştim. Fakat bir Arkham Origins'deki aynı Year 2 batman ile karşılaştırdığımızda buradaki batman fazla acemi ve güçsüz geliyor :D.

Daha genç ve acemi Batman'i görmek hoşuma gitti benim, müthiş bir film izleyicisi veya yorumcusu olmasam da atmosfer, müzik seçimleri de güzeldi. Pattinson ilk duyurulduğunda çok linçlenmiş olsa da bence iyi bir iş çıkardı. Diğer filmler de gelsin, bakalım nasıl şekillenecek Pattinson'un Batman'i.

Biraz alisilmisin disi. Unuttum belki ama goge bakip mesaj veriyordu. Basarili bir film ama. Puanlari falan yuksek.

Dark Souls oyunlari gibi olmus biraz XD.

Sinemada izlemiştim. DC karanlık filmleri seviyor, atmosferi güzeldi.
Yalniz, melankolik ve kendisiyle çatışan; üzerindeki sorumluluk için kendi sevdiğinden, arzusundan vazgecen bir batman gördük.
Robert Pattinson Twilight serisinden sonra "ben buradayim" dedi oyunculuğunu konuşturdu, yüz şekli olarak da maskeyle cuk diye oturmuş.

O zaman Lokman ver oğlum müziği:

Nirvana sanki bu şarkıyı film için yapmış.

Sanatsallığıyla, atmosferiyle sinematik açıdan mükemmel bir filmdi. Gerçi her yönüyle beğenmiştim ben. Ayrıca başta ön yargılıydım çoğu kişi gibi ama Pattinson da gayet yakışmıştı role.

Nolan'dan sonra hiçbir Batman filmini beğenmem diyordum ama ön yargım beni ciddi yanılttı. Matt Reeves Batmani gerçekten anlamış ve içselleştirmiş. Film sinematografi açısından harika görünüyordu ve her sahnesi resmen wallpaper yapılabilirdi. Gerçekten endişem Marvel gazı ile gereksiz triplere girip Batman'i olmayan bir şekilde göstereceklerini düşünmüştüm ama film tam bir BATMAN filmiydi. Sinemada izlemiş olmamın pişmanlığı hala var gerçi. Gözlerimi kısmaktan başım ağrımıştı. Sonra evde izleyince kafası çok daha iyi gelmişti. Yakın zamanda Penguen için spin-off bir dizi çektiler dilersen onada bakabilirsin.

Bu arada The Dark Knight Rises'tan efsane bir sahne atayım;