Sürprizbozan The boys A-Tren'i hakkında soru

Şu an dizide ki hali estetiksiz değil mi? Çok kötü olmuş.
Bir de Neuman süper olmasına rağmen neden süperlere karşı bir topluluk kurmuştu, her şeyi unutmuşum :D
Biraz estetik var sayılır, ama 5. sezonda daha kötüleşecek. Efektler ne kadar düzeltilebilirse.

Neuman süper olduğunu saklayan birisi, Edgar'ın evlatlık çocuğu. İçten içe nefret ediyor süperlerden, Gen V izleyerek bunu daha iyi anlayabilirsiniz.

Bu hali 4. sezon çekimlerinden sonra yapılmış hali, oturmuş dursa bile sizce 30 yaşında bir insana benziyor mu?

Eski hali elbette daha iyi ama kadını öcü ilan ettiler çoğu yerde o kadar da değil bence Instagram hesabındaki fotoğraflara vs bakarsak iyi gibi duruyor.

Eski hali elbette daha iyi ama kadını öcü ilan ettiler çoğu yerde o kadar da değil bence Instagram hesabındaki fotoğraflara vs bakarsak iyi gibi duruyor.
O kadar efekt bassam ben de bin kat iyi gözükürüm. Ayrıca Antony'i iki kişiyle aldattı, kişiliği kötü.

Instagram'da paylaşacağı fotoğraf için tek bir çekim yapmıyor. İnternette denk geldiysen soru cevap yapıyor oyuncular ve elmacıkları burnundan önde gidiyor.

Biraz estetik var sayılır, ama 5. sezonda daha kötüleşecek. Efektler ne kadar düzeltilebilirse.

Neuman süper olduğunu saklayan birisi, Edgar'ın evlatlık çocuğu. İçten içe nefret ediyor süperlerden, Gen V izleyerek bunu daha iyi anlayabilirsiniz.
Son olarak Neuman nasıl ifşa olmuştu :D

3. sezonda Hughie Neuman ile çalışırken keşfetmişti sanırım, bak orayı ben de hatırlamıyorum.

Evet aynen öyle oldu, Nadia Nadiaaaa diye etrafta bağıran eleman Neuman'ın eski arkadaşıydı, sokak ortasında amel defterini kapatırken görünce hughie, ondan sonra ekibe bu durumdan bahsetmişti.

Geri
Yukarı Alt