Bu oyunda çok soru işareti var abby neden ellieyi hep bağışladı neden tommyı vurmadı. Sanki biri abbye tommyi öldürme ellieyi öldürme demiş gibi. Ellienin çocukluğunu biliyoruz fakat abbynin bilmiyoruz belki abbynin geçmişinde bir riley abel var. Sanki joelin intikamının arkasında bir kişi daha var gibi oyun bu soruları sormayalım diye sürekli bir göze sokma çabası vardı bana benim teorime göre bu arka planda kalan kişi kimse 3. oyunda kesin baş rol olarak oynucağız.

Bu oyunda çok soru işareti var abby neden ellieyi hep bağışladı neden tommyı vurmadı. Sanki biri abbye tommyi öldürme ellieyi öldürme demiş gibi. Ellienin çocukluğunu biliyoruz fakat abbynin bilmiyoruz belki abbynin geçmişinde bir riley abel var. Sanki joelin intikamının arkasında bir kişi daha var gibi oyun bu soruları sormayalım diye sürekli bir göze sokma çabası vardı bana benim teorime göre bu arka planda kalan kişi kimse 3. oyunda kesin baş rol olarak oynucağız.
Ben tek bir şey merak ediyorum ölen Joel değil Ellie olsaydı ne olurdu? Joel'un Ellie'nin intikamını almasını izlemek isterdim.

Abby'i kesinlikle affetmezdi. John Wick'e dönerdi muhtemelen :D
Büyük ihtimalle öyle olurdu ama..
İlk oyundaki Joel ölüp yerine yahudi iş adamı Yassin Kohen geçtiği için yapar mıydı diye bir şüphem yok değil. İlk oyunda ve dizide çeşitli tehlikelere karşı uyanık ve bilgili olan adam ikinci oyunda "hey ben Joel, Aaa siz beni tanıyor gibisiniz" dedi ve sonu belli. Yumuşamış ya adam, bıkmış.

Büyük ihtimalle öyle olurdu ama.
İlk oyundaki joel ölüp yerine yahudi iş adamı yassin kohen geçtiği için yapar mıydı diye bir şüphem yok değil. İlk oyunda ve dizide çeşitli tehlikelere karşı uyanık ve bilgili olan adam ikinci oyunda "hey ben joel, AAA'siz beni tanıyor gibisiniz" dedi ve sonu belli. Yumuşamış ya adam, bıkmış.

Çünkü joel son yaptığından sonra ölüceğini biliyordu zaten tommye anlatmasının sebebi buydu ben ölürsem ne bok yediğimi bil diye.
Yaşamak için zaten bir çabasıda yoktu.

İlk oyundaki Joel ölüp yerine yahudi iş adamı Yassin Kohen geçtiği için yapar mıydı diye bir şüphem yok değil. İlk oyunda ve dizide çeşitli tehlikelere karşı uyanık ve bilgili olan adam ikinci oyunda "hey ben Joel, Aaa siz beni tanıyor gibisiniz" dedi ve sonu belli. Yumuşamış ya adam, bıkmış.
Bu olay aşırı can sıkıcıydı ilk oyunda tehlikeyi örümcek hisleri olan biri gibi hisseden Joel bu oyunda harbiden adeta "enayi" gibi davrandı.