Benim ekran kartı GameRock termal pedi 0.25mm kalın kullandım diye bloğun pedleri ezmesine rağmen grafik işlemci bloğuma temas etmiyordu. Kendileri iki parça soğutma bloku kullanıyorlar mühendislik konusunda cidden iyi değil.

0.25 mm daha kalın kullanamazsınız, thermal padlerde tolerans genelde +/- 0.15 mm'dir.

Bu heilos pad yapısında değil katı bir macun gibi düşünün.

Ben artık ekran kartlarında macun kullanılmaması gerektiği tarafındayım. Bir kez açın ömür boyu dokunmayın.

Ben artık ekran kartlarında macun kullanılmaması gerektiği tarafındayım. Bir kez açın ömür boyu dokunmayın.

Anladığım kadarıyla 5 derece fark var. Bunun için değer mi hocam? 3 ay sonra tekrar bir test yapıp konunuz altında güncellemelerinizi paylaşır mısınız?

Anladığım kadarıyla 5 derece fark var. Bunun için değer mi hocam? 3 ay sonra tekrar bir test yapıp konunuz altında güncellemelerinizi paylaşır mısınız?

Sürülü olan macun iyi durumda olduğu için fark az, termal sorun yaşayan kartlarda fark fazla olur, daha önemlisi pumpout sorununu ortadan kaldırması.

Sürülü olan macun iyi durumda olduğu için fark az, termal sorun yaşayan kartlarda fark fazla olur, daha önemlisi pumpout sorununu ortadan kaldırması.
Anladım hocam. 6900XT'de deneyeceğim fakat soğutma bloğunda neredeyse boşluk yok ped için. O yüzden ped konulunca bütün yük GPU kenarlarına binecek diye endişeliyim. 0.25mm dahi kalın geliyor aslında.

Anladım hocam. 6900XT'de deneyeceğim fakat soğutma bloğunda neredeyse boşluk yok ped için. O yüzden ped konulunca bütün yük GPU kenarlarına binecek diye endişeliyim. 0.25mm dahi kalın geliyor aslında.

Blok basınca eziliyor bir tık daha inceliyor, sorun olacağını sanmam, heilos V2 0.25, düz heilos bulursanız o 0.2 mm.

Teşekkür ederim. Kullanacağım bunu. CPU'da fark ediyor mudur?

Masaüstü işlemciler için soruyorsanız onlarda gereksiz olur, bunların amacı performans değil performansı koruyarak pumpout önlemek.

Masaüstü işlemcilerde pumpout sorunu olmaz iyi bir macun çözer.

Masaüstü işlemciler için soruyorsanız onlarda gereksiz olur, bunların amacı performans değil performansı koruyarak pumpout önlemek.

Masaüstü işlemcilerde pumpout sorunu olmaz iyi bir macun çözer.
Anladım hocam. Deneyeceğim bakalım. Diğer kartım henüz yeni. Pek ihtiyacım yok.