Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

II. inSTUnBULL

Becerikli
  • Soğutucu: Thermalright Phantom Spirit 120 SE
  • RAM: Patriot Viper 2×16 GB 6000 MHz CL30 bellekler
  • Anakart: MSI B650 Gaming Plus
Veya
  • Gigabyte B650 Gaming X AX V2 (Anakartı henüz almadım)
Soğutucu RAM belleklerle çakışma yapar mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Soğutucunun blok kısmında bellek boşluğu var, ora kurtarır, öndeki fan temas eder muhtemelen onu da yukarı kaydırıyoruz, 5-6 mm kadar.

@II. inSTUnBULL

Yani soğutucu yüksekliğine 6 mm daha ekleyin.
Soğutucunun blok kısmında bellek boşluğu var, ora kurtarır, öndeki fan temas eder muhtemelen onu da yukarı kaydırıyoruz, 5-6 mm kadar.

@II. inSTUnBULL

Çözüm

@II. inSTUnBULL

Hocam o eklemeyi nasıl yapacaz?

Phantom Spirit'in fanı her türlü ramlerin üzerine biner, ondan kaçış yok. Kasanızı söyleyin ona göre sığar sığmaz diyeyim.
Kasa mı?
Şu

Soğutucu yüksekliği 154 mm fanı kaydırınca daha fazla oluyor, yani soğutucu yüksekliği 160 mm gibi düşünün, kasa desteğine o şekilde bakın.

Soğutucu yüksekliği 154 mm fanı kaydırınca daha fazla oluyor, yani soğutucu yüksekliği 160 mm gibi düşünün, kasa desteğine o şekilde bakın.
Kasaya sığdığını hatırlıyorum ki zaten öneri olarak almıştım heralde onu da düşünmüşlerdir. Yani fanları yukarıya kaydırma imkanımız mı var?

Bir de çözüm diye yazmam mı gerekiyor konu için öyle bir uyarı veriyor. Sanırım bu mesajı yazdıktan sonra sağ üstteki ✅'ye tıklıyoz.
Ozaman ben senin ilk yazdığın mesajı çözüm olarak seçiyom.