THH başvurum 2 aydır ‘savunması geldi’ olarak görünüyor, sebebi nedir?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan PC Uzmanı
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 13
  • Görüntüleme Görüntüleme 174
  • Etiketler Etiketler
    nedir thh

PC Uzmanı

Başarılı
Merhaba arkadaşlar. THH'ye 2025 Aralık ayında başvuru yapmıştım, hâlâ daha sonuçlanmadı. Savunması geldi olarak 2 aydır bu şekilde gözüküyor. Neden sonucu açıklanmıyor acaba? Neden sonuçlanmamış olabilir sizce?

6 ay süresi var sonuçlanması için. Gündeme alınmasını bekleyin veya heyeti arayıp rica edin.

THH çalışanları yüzünden. Benimki de 3-4 aydır böyle neyi bekliyorlarsa arkadaş.

Aynen öyle ya neyi bekliyorlar acaba bende merak ediyorum

6 ay süresi var sonuçlanması için. Gündeme alınmasını bekleyin veya heyeti arayıp rica edin.

Neredeyse 6 ay dolmak üzere hocam heyeti ararsam şimdi aceleye getirip iade kararı çıkmayabilir hocam en iyisi bekleyeyim biraz daha.

Neredeyse 6 ay dolmak üzere hocam heyeti ararsam şimdi aceleye getirip iade kararı çıkmayabilir hocam en iyisi bekleyeyim biraz daha.
6 ay içerisinde sonuçlanmazsa arayabilirsiniz, sizin hakkınız bu. Heyet süreyi özellikle arttırmadığı sürece arayabilirsiniz.

6 ay içerisinde sonuçlanmazsa arayabilirsiniz, sizin hakkınız bu. Heyet süreyi özellikle arttırmadığı sürece arayabilirsiniz.

Anladım hocam o zaman 24 gün kaldı herhalde 27 Mayıs'ta arıyim. En temizi öyle görünüyor

İfadeler: d0m
Şikayet ettiğiniz firma savunma göndermiş THH’ye. Savunma gönderilmezse 3-4 ay sürüyor bu şekilde belki süreç uzar. 2-3 tane THH başvurum var hiçbiri savunma göndermedi.

Şikayet ettiğiniz firma savunma göndermiş THH’ye. Savunma gönderilmezse 3-4 ay sürüyor bu şekilde belki süreç uzar. 2-3 tane THH başvurum var hiçbiri savunma göndermedi.
Bende de savunma gönderilmesine rağmen neredeyse 3-4 ay olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…