Detaylar
Kim cevapladı?THH çalışanları yüzünden. Benimki de 3-4 aydır böyle neyi bekliyorlarsa arkadaş.
6 ay süresi var sonuçlanması için. Gündeme alınmasını bekleyin veya heyeti arayıp rica edin.Merhaba arkadaşlar. THH'ye 2025 Aralık ayında başvuru yapmıştım, hâlâ daha sonuçlanmadı. Savunması geldi olarak 2 aydır bu şekilde gözüküyor. Neden sonucu açıklanmıyor acaba? Neden sonuçlanmamış olabilir sizce?
Eki Görüntüle 245534
PC Uzmanı
Başarılı
THH çalışanları yüzünden. Benimki de 3-4 aydır böyle neyi bekliyorlarsa arkadaş.
Aynen öyle ya neyi bekliyorlar acaba bende merak ediyorum
6 ay süresi var sonuçlanması için. Gündeme alınmasını bekleyin veya heyeti arayıp rica edin.
Neredeyse 6 ay dolmak üzere hocam
6 ay içerisinde sonuçlanmazsa arayabilirsiniz, sizin hakkınız bu. Heyet süreyi özellikle arttırmadığı sürece arayabilirsiniz.Neredeyse 6 ay dolmak üzere hocamheyeti ararsam şimdi aceleye getirip iade kararı çıkmayabilir hocam en iyisi bekleyeyim biraz daha.
PC Uzmanı
Başarılı
6 ay içerisinde sonuçlanmazsa arayabilirsiniz, sizin hakkınız bu. Heyet süreyi özellikle arttırmadığı sürece arayabilirsiniz.
Anladım hocam o zaman 24 gün kaldı herhalde 27 Mayıs'ta arıyim. En temizi öyle görünüyor
Anladım hocam o zaman 24 gün kaldı herhalde 27 Mayıs'ta arıyim.
Arayabilir veya kendilerine gidip sorabilirsiniz.
PC Uzmanı
Başarılı
Bende de savunma gönderilmesine rağmen neredeyse 3-4 ay olucakŞikayet ettiğiniz firma savunma göndermiş THH’ye. Savunma gönderilmezse 3-4 ay sürüyor bu şekilde belki süreç uzar. 2-3 tane THH başvurum var hiçbiri savunma göndermedi.
Hangi il veya ilçenin heyeti hocam bu?Bende de savunma gönderilmesine rağmen neredeyse 3-4 ay olucak![]()
Yeni konular
-
Sisteme GTX 1660 Super takınca ekran donma ve BIOS'a atma sorunu
- Murathan_2311
-
-
-
-
-
-