Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 25 Temmuz 2024
Arayıp ya da mail atarak bilgi alabilirsiniz. Kendi fikrimce çalışıyordur.Merhaba, THH 2 Nisan'dan sonra çalışıyor mu, yoksa onlar da mı 9 gün tatil yapacaklar?
Fiziken yapılacak başvurularda ilgili memurun çalışıyor olması gerekir. Şu an idari izindeler. Genelde devlet kurumlarında idari izinlerin olduğu zamanlarda 1-2 tane nöbetçi memurlar bulunur. Ancak bulunmama ihtimali de var. O yüzden fiziki başavuru yapacaksan pazartesiye erteleyebilirsin.
Ancak THH başvuruları e-devlet üzerinden de gerçekleşiyordu en son. İstediğin zaman e-devlet üzerinden de başvurabilirsin. Buna engel yok.
Ancak THH başvuruları e-devlet üzerinden de gerçekleşiyordu en son. İstediğin zaman e-devlet üzerinden de başvurabilirsin. Buna engel yok.
Yaptığım başvurunun sonuçlanma süreci uzadı ondan dolayı sordum yoksa açık 5 tane başvurum var şuanlık.Fiziken yapılacak başvurularda ilgili memurun çalışıyor olması gerekir. Şu an idari izindeler. Genelde devlet kurumlarında idari izinlerin olduğu zamanlarda 1-2 tane nöbetçi memurlar bulunur. Ancak bulunmama ihtimali de var. O yüzden fiziki başavuru yapacaksan pazartesiye erteleyebilirsin.
Anladım. Tatil günlerinde karar çıkmasını veya herhangi bir işlem yapılmasını çok bekleme. Genelde 6-8 ay gibi sürebilir sonuçlanması. Daha erken veya daha geç de olabilir tabii. Mahkemeler kadar uzun sürmüyor THH süreci. Umarım olumlu sonuç alırsın.Yaptığım başvurunun sonuçlanma süreci uzadı ondan dolayı sordum yoksa açık 5 tane başvurum var şu anlık.
Anladım. Tatil günlerinde karar çıkmasını veya herhangi bir işlem yapılmasını çok bekleme. Genelde 6-8 ay gibi sürebilir sonuçlanması. Daha erken veya daha geç de olabilir tabii. Mahkemeler kadar uzun sürmüyor THH süreci. Umarım olumlu sonuç alırsın.
Ankara il heyetleri 2 ayda Max sonuçlandırıyor (14 başvurunun hepsi öyle oldu) ilçeler uzun sürüyor tabii.
Hocam aynı heyette dosyam var. Aşırı yavaş bende mi bir sorun var acaba? Savunma geldikten sonra 1 ay geçince bilirkişi atandı. En son bayramdan önce bilirkişiye gösterdim cihazı. Bundan sonra hızlı olur umarım.Ankara il heyetleri 2 ayda Max sonuçlandırıyor (14 başvurunun hepsi öyle oldu) ilçeler uzun sürüyor tabii.
Hocam bilirkişi istendi ise yavaş olması normal.Hocam aynı heyette dosyam var. Aşırı yavaş bende mi bir sorun var acaba? Savunma geldikten sonra 1 ay geçince bilirkişi atandı. En son bayramdan önce bilirkişiye gösterdim cihazı. Bundan sonra hızlı olur umarım.
Eki Görüntüle 138419
Bende bekliyorum karar çıkmıştır katipler kararı girmemiştir sürekli öyle oldu çünkü. Karar çıkmış 10-20 gün sonra giriyorlar.
Yarın çıkabilir.
Anladım hocam, sizin en azından gündeme de alınmış. Ankara İl Ticaret Müdürlüğü aslında çok büyük bir yer daha hızlı olmasını beklerdim şahsen.Hocam bilirkişi istendi ise yavaş olması normal. Eki Görüntüle 138424
Bende bekliyorum karar çıkmıştır katipler kararı girmemiştir sürekli öyle oldu çünkü. Karar çıkmış 10-20 gün sonra giriyorlar.
Yarın çıkabilir.
En hızlı başvurum 1 ay 28 gün içinde sonuçlandı, bu başvuruya da şükür.Anladım hocam, sizin en azından gündeme de alınmış. Ankara İl Ticaret Müdürlüğü aslında çok büyük bir yer daha hızlı olmasını beklerdim şahsen.
Bir tanesi var 3 aydır başvuru tamamlandı diye duruyor ne savunma nede gündem var.
Yeni konular
-
Steam Assassin's Creed Revelations'a direkt başlanır mı?
- herousta26
-
-
-
Mercusys MR60X AX1500 2 router ile internet bağlantısı kullanılamıyor
- hasansaygılı
-
-
-
20.000 TL bütçede 2K 180 Hz monitör önerisi
- derindevlethikmet
-