Detaylar
Kim cevapladı?huseyinnerdgnn 5
Uzman
Git geleceğini kur sonra kız sana gelir ona gitmen gerekmez. 
creazy 58
Üstün
Neden öyle dediniz ki, şimdi gücendik.
ALCYONEUS 39
Başarılı
Arkadaşlar her şey güzel gidiyor. Karşı taraf fotoğraf atar mısın dediğinde işler kopuyor. Fotoğrafımı gönderdiğim anda engel yiyorum. Bu normal mi? Bıktım artık bu durumdan, 3 yıldır bu haldeyim. İnsan içine zaten çıkamıyorum, çok utangacım. Sanalda da tipimden dolayı kabul görmüyorum.
Karşı taraf cahilse senin dış görünüşünü sorun edebiliyor ama karşındaki kişi kendini geliştiren ve iyi zihniyete sahip biriyse sorun etmiyor o yüzden daha iyi insanlar ile iletişim kurmaya çalışırsan daha mantıklı olur.
Ulan bir de VIP aldım 50 TL'ye yoksa yazamıyorsun bile.
Bu uygulamaya bile para verdiysen. Ebeveyn'lerinden destek al.
RamKokusuSeven 40
Üstün
- Makaleler
- 1
Yani? Ne oldu tipiniz iyi değil ise? Değiştirebileceğiniz şeyler mi? Hayır. Onların karakteri düzelir mi? Hayır. Ben de göbeğimden dolayı laf yiyorum ne olmuş? Ama size değil bana gülünmesi lazım. Siz düzeltemezsiniz ama ben düzeltebilirim ve ona rağmen göbekliyim. Sanaldakileri umursamayın bence valla boş insanlar.
janxietyy 6
Başarılı
Arkadaşlar her şey güzel gidiyor. Karşı taraf fotoğraf atar mısın dediğinde işler kopuyor. Fotoğrafımı gönderdiğim anda engel yiyorum. Bu normal mi? Bıktım artık bu durumdan, 3 yıldır bu haldeyim. İnsan içine zaten çıkamıyorum, çok utangacım. Sanalda da tipimden dolayı kabul görmüyorum.
Bro erkekte tip bir yere kadar işler, asıl önemli olan senin davranışların, dışarıya ne yansıttığın, ne olduğun. Buradan baktığımda aşırı zayıf imaj çiziyorsun, profilinde kız var, gereksiz şeyleri kafaya takıyorsun, kıza resim atmışsın utandım yazıyorsun, fazla kibar konuşuyorsun.
Hiçbir kız yanında pasif duracak bir erkek istemez. Hangi kekonun tipi iyi? Ama davranışları toksik maskülen olsa bile maskülen.
Aradığın platformda abazaların takıldığı yer, sokağa çıkıp rastgele kıza tarzın güzelmiş tanışalım desen daha iyi tutar.
Üstüne YKS döneminde bu haldesin. Bu yaşa kadar böyle kalman şaşırtıcı, daha çok 13-14 yaşındaki erkek havası veriyorsun.
Hayatta çabaladığın tek şey karı kız olmuş, bir kız erkekte maskülenliğin yanında gelecekte arar. Bu 15 yaşındaki kız içinde böyle 30 yaşındaki kız içinde böyle. Biz geçmişe bakarız onlar geleceğe bakar.
Özgüven probleminde var gibi duruyor, bunları hallet. Buradan tavsiye almaya çalışman durumunun vahamiyetini özetliyor direkt.
xBN 73
Üstün
Bro erkekte tip bir yere kadar işler, asıl önemli olan senin davranışların, dışarıya ne yansıttığın, ne olduğun. Buradan baktığımda aşırı zayıf imaj çiziyorsun, profilinde kız var, gereksiz şeyleri kafaya takıyorsun, kıza resim atmışsın utandım yazıyorsun, fazla kibar konuşuyorsun.
Hiçbir kız yanında pasif duracak bir erkek istemez. Hangi kekonun tipi iyi? Ama davranışları toksik maskülen olsa bile maskülen.
Aradığın platformda abazaların takıldığı yer, sokağa çıkıp rastgele kıza tarzın güzelmiş tanışalım desen daha iyi tutar.
Üstüne YKS döneminde bu haldesin. Bu yaşa kadar böyle kalman şaşırtıcı, daha çok 13-14 yaşındaki erkek havası veriyorsun.
Hayatta çabaladığın tek şey karı kız olmuş, bir kız erkekte maskülenliğin yanında gelecekte arar. Bu 15 yaşındaki kız içinde böyle 30 yaşındaki kız içinde böyle. Biz geçmişe bakarız onlar geleceğe bakar.
Öz güven probleminde var gibi duruyor, bunları hallet. Buradan tavsiye almaya çalışman durumunun vahamiyetini özetliyor direkt.
Hukuk öğrencisi olma yolunda ilerleyen birisinin böyle olması, bana göre utanç verici.
Winner 59
Üstün
Özgüven düşüklüğüm falan yok. Hatta fazlası var. Sıkıntı burada tamamen tip, engel yiyip duruyorum.Bro erkekte tip bir yere kadar işler, asıl önemli olan senin davranışların, dışarıya ne yansıttığın, ne olduğun. Buradan baktığımda aşırı zayıf imaj çiziyorsun, profilinde kız var, gereksiz şeyleri kafaya takıyorsun, kıza resim atmışsın utandım yazıyorsun, fazla kibar konuşuyorsun.
Özgüven probleminde var gibi duruyor, bunları hallet. Buradan tavsiye almaya çalışman durumunun vahamiyetini özetliyor direkt.
xBN 73
Üstün
Biz de diyoruz ki bu kafaya takılacak veya sıkıntı edilecek bir durum olmamalı.Özgüven düşüklüğüm falan yok. Hatta fazlası var. Sıkıntı burada tamamen tip, engel yiyip duruyorum.