witicieen 30

Üstün
Selam, kasamın önünde 3X 120mm Gamepower RGB'li fanlar mevcut. 1X egzoz fan var 2'li de AM4 Dark frezer X128 model işlemci soğutucum var ancak şöyle düşünüyorum, egzoz fanı iptal edip onun yerine 120Mm'lik sıvı soğutucu alıp kullansam dezavantaj veya avantajlı bir durum söz konusu olur mu? Bir de 120mm sıvı soğutucu önerir misiniz?

İşlemciniz nedir? 120mm'lik sıvı soğutma radyatörünü egzoz fanının yerine yerleştiriseniz aynı görevi görür.

120mm AIO alma hatasını ben yaptım, gereksiz masraf oldu. 240mm de aşırı gereksiz bence sırf değişiklik için masrafa girmenize değmez, ha girmek istiyorsanız:

120mm AiO alma hatasını ben yaptım, gereksiz masraf oldu. 240mm de aşırı gereksiz bence sırf değişiklik için masrafs girmenize değmez, ha girmek istiyorsanız:

Zaten 240mm takacak yer yok. Kasanın önünde 360mm takabileceğim bir yer var orası da 3X Gamepower RGB'li fanlarla dolu.

Bu soğutucuyu alabilirsiniz hocam kaliteli ve nispeten ucuz soğutucu, üstteki Cooler Master'le benzer kalite ve performanstalar ama ciddi fiyat avantajı var. Aynı markanın 240 mm'ligini uzun süre kullandim ve beni baya memnun etti açıkçası pompa sessiz, fani son hiz olmadığı sürece sessiz vs. En ucuz pazarama'da sanırım ve satıcısı da Gelbura yani distribütör firma.

Zaten 240mm takacak yer yok. Kasanın önünde 360mm takabileceğim bir yer var orası da 3X Gamepower RGB'li fanlarla dolu.

Ön panelde iki fanı çıkartıp yerine bunu takabilirsin.