SunseTTime
Uzman
Sana şöyle söyleyeyim benim hazır sistemin birebir aynısı arkadaşımda vardı, zaten o memnun diye sorgulamadan alip gecmistim 5 ay once. Sonra geldi test ettim mikro tekleme, goruntu bozulmasi var ve normal boyutta degil. Arkadasi eve cagirdim bana verdigi tepki "bozulma nerede?" oldu. Yani donuslerde olmasi gereken bu tarzi konustu. Sonra baska bir arkadasin evine kasami goturdum, once onun sisteme baktik. Benden rezalet haldeydi, RAM'leri 4800MHz'den 6000 MHz'ye cekip, TV goruntu baglantisini kestik yag gibi akti ekranı. O ana kadar o da "Sorun nerede abi? Diyordu. Demem o ki akiciligi bir kere goren hep ister, hic goremeyen ise fark bile edemez.AM5 icin bazilarinda bu sorunlar hiç olmuyor mu?
Yoksa diger kullanicilar normal mi karşiliyor @SunseTTime
AM5 konusuna gelecek olursak benim bastaki 5600MHz CL36 RAM ve RX 9060 XT birlikte stutter ve FPS drop yaratiyordu.
Şu an XPG Caster 6000 MHz CL30 RAM ve RTX 5060 Ti var, bir kere bile stutter/FPS drop yemedim. Bende de framepacing tarzı garip bir sey var iste.
Ben Starwars BF2, DbD ve R6 oynuyorum. RDR2 gibi bir oyunda ayarları kökleyip test yapiyorsaniz illa ki ara sira bozulmalar olur. Zaten optimizasyonu da cok iyi degil o oyunun. PUBG tarafi da farksiz. Sistem gameplay videolarini cok izledim, cogu sistemde frametime dalgalanmasi ve tekleme gozum secebiliyordu. Bilginiz olsun. İnce ayar ile minimize edebilirsiniz. Sistemde donanimsal bir sorun olsa tum oyunlarda az cok kendini hissettirir. R6 falan dene eminim ki sorunsuz calisacak. @Ateş Hekimoğlu
Son düzenleme: