Total War: WARHAMMER III alınır mı?

Flokki

Uzman
Makaleler
1
Warhammer 3, 50 dolardan 20 dolara düşmüş durumda. Oyunu oynayanlar tavsiye ediyor mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Türü seviyorsanız kesinlikle tavsiye ederim. Gerçekten tonlarca farklı özelliği olan ırklar olması ve bu ırkların da içlerinde dallanması oyunu tekrar ve tekrar oynanabilir kılıyor. Sallıyorum 100. saatimde hiç oynamadığım bir ırkı seçince bir sürü şeyi öğrenmem ve farklı taktikler uygulamam gerekiyor.

Alınır. 10 numara TW oyunu. Almışken trilogy paketini alın. 3 oyun bir arada olduğunda map birleşiyor, devasa bir sefer haritası sunuyor. Türkiye'de aktif edileni bulup alın. Ben bu şekilde ₺850 civarına almıştım 3 oyunu da.

Son düzenleyen: Moderatör:
Alınır. 10 numara TW oyunu. Almışken trilogy paketini alın. 3 oyun bir arada olduğunda map birleşiyor, devasa bir sefer haritası sunuyor. Türkiye'de aktif edileni bulup alın. Ben bu şekilde ₺850 civarına almıştım 3 oyunu da.

Warhammer I ve II deki factionlarla oynayabilmek için Trilogy almak şart mı peki? Bir de en uygunu K4G.com'da bulunuyor Trilogy paketi fakat güvenilir mi bu site bilmiyorum.

Bir de en uygunu K4G.com'da bulunuyor Trilogy paketi fakat güvenilir mi bu site bilmiyorum.

Buradan alabilirsin. EMEA. Türkiye için etkinleştirilebilir yazıyor.

Codefellas satıcısı daha ucuza satıyor. Kodla birlikte uyguna geliyor. Bölge EMEA. Türkiye için etkinleştirilebilir yazıyor. Sepete eklemeden önce görebilirsiniz.

Screenshot_1.webp

Screenshot_2.webp

İstersen buradan da alabilirsin. Global yazıyor. TR'de etkinleştirilir.

Screenshot_3.webp

Son düzenleme:
Buradan alabilirsin. EMEA. Türkiye için etkinleştirilebilir yazıyor.

Codefellas satıcısı daha ucuza satıyor. Kodla birlikte uyguna geliyor. Bölge EMEA. Türkiye için etkinleştirilebilir yazıyor. Sepete eklemeden önce görebilirsiniz.

Eki Görüntüle 127507
Eki Görüntüle 127508

İstersen buradan da alabilirsin. Global yazıyor. TR'de etkinleştirilir.

Eki Görüntüle 127510

Ürünü EMEA CD key olarak satın aldım fakat ülkenizde aktifleştirilemez uyarısı çıkıyor steamde CD Key yapıştırınca.

Ürünü emea CD key olarak satın aldım fakat ülkenizde aktifleştirilemez uyarısı çıkıyor Steam'de CD key yapıştırınca.

Hocam attığım SS'de aktif edilebilir yazıyor. Geçen yıl aynı siteden almıştım bir arkadaşım için, sorunsuz aktif etti. Toplam 3 key aldık kendime kardeşime ve arkadaşıma, bir sorun yaşamadık. Attığım ekran görüntüleriyle birlikte müşteri hizmetlerine bir ulaşıp durumu söyleyin yardımcı olurlar. Global, emea Türkiye'de aktif oluyor kaç kez oyun aldım bu şekilde. Eğer bir hata varsa da düzeltirler, linke tıkladığınızda siz de görebiliyorsunuz emea - Türkiye'de aktif edilir diye. Gerekli ekran görüntülerini alıp mutlaka yazın adamlara. Satın aldığınız dekontu da ekleyin, Steam'de aldığınız uyarıyı da.

Hocam attığım SS'de aktif edilebilir yazıyor. Geçen yıl aynı siteden almıştım bir arkadaşım için, sorunsuz aktif etti. Toplam 3 key aldık kendime kardeşime ve arkadaşıma, bir sorun yaşamadık. Attığım ekran görüntüleriyle birlikte müşteri hizmetlerine bir ulaşıp durumu söyleyin yardımcı olurlar. Global, emea Türkiye'de aktif oluyor kaç kez oyun aldım bu şekilde. Eğer bir hata varsa da düzeltirler, linke tıkladığınızda siz de görebiliyorsunuz emea - Türkiye'de aktif edilir diye. Gerekli ekran görüntülerini alıp mutlaka yazın adamlara. Satın aldığınız dekontu da ekleyin, Steam'de aldığınız uyarıyı da.

Yanlış anlamayın hocam sizi suçlamıyorum. Ürünü Kinguinden aldım ve ben de şaşırdım EMEA CD key olup türkiyede aktifleştirilebilir yazmasına rağmen Steame ekleyince ürün ülkenizde geçersiz yazmasına. Desteğe yazdım ekran kayıtlarını da aldım umarım en kötü paramı iade ederler ya da global olarak yeni CD Key verirler.

Hocam satın aldım şu an indiriyorum da mapin birleşmesi için Warhammer II'yi de indirmem gerekiyor mu?

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt