Yer
United Kingdom
Bugün Bağcılar'da bir sokakta yürüyordum, Aras Kargo aracı geçti sokaktan. Çocuk (maksimum 20 yaşında idi) sigara içerken önündeki araçları solluyordu. Aracında da son ses Kürtçe şarkı açıktı. Çok tuhaf tipler var ya, şahıs nasıl Aras Kargo'dan onay aldı o bile tuhaf. Çocuğun tipinin bile 20 yıl yatarı var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bugün Bağcılar'da bir sokakta yürüyordum, Aras Kargo aracı geçti sokaktan. Çocuk (maksimum 20 yaşında idi) sigara içerken önündeki araçları solluyordu. Aracında da son ses kürtçe şarkı açıktı. Çok tuhaf tipler var ya, şahıs nasıl Aras Kargo'dan onay aldı o bile tuhaf. Çocuğun tipinin bile 20 yıl yatarı var.

Şikayet edebilirsiniz, firma 7/24 çalışanlarını takip edemez.

Çocuğun tipinin bile 20 yıl yatarı var.

Gülmekten patladım.

Bugün Bağcılar'da bir sokakta yürüyordum, Aras Kargo aracı geçti sokaktan. Çocuk (maksimum 20 yaşında idi) sigara içerken önündeki araçları solluyordu. Aracında da son ses Kürtçe şarkı açıktı. Çok tuhaf tipler var ya, şahıs nasıl Aras Kargo'dan onay aldı o bile tuhaf. Çocuğun tipinin bile 20 yıl yatarı var.
Polisi arayıp aracın plakasını verseydin keşke. Ya da Aras Kargo'yu arayabilirdin şikayet için. Magandalık yapmaya girer bu. Son ses müzik açmanın çevreyi rahatsız etmesi bir kenara dursun, araçları sollayıp makas atması direkt magandalığa girer yanlış bilmiyorsam. Gerçi onun için de videolu kanıt gerekiyor galiba.

Bugün Bağcılar'da bir sokakta yürüyordum, Aras Kargo aracı geçti sokaktan. Çocuk (maksimum 20 yaşında idi) sigara içerken önündeki araçları solluyordu. Aracında da son ses kürtçe şarkı açıktı. Çok tuhaf tipler var ya, şahıs nasıl Aras Kargo'dan onay aldı o bile tuhaf. Çocuğun tipinin bile 20 yıl yatarı var.

Aras Kargo olunca hiç şaşırmadım adamlar daha kargoların nerede ne durum da olduğunu bilmiyorlar Türkiye'deki kargo şirketleri arasında en rezil şirket aras kargodur MNG Kargo'dan sonra MNG daha rezil pardon :D