Trendyol GO Dynamic Island özelliği

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 1589
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 570
  • Etiketler Etiketler
    trendyol

1589

Üstün
Makaleler
13
Trendyol GO’da bir sipariş verince Dynamic Island üzerinde şöyle gözüküyor;

IMG_5561.webp

Üstüne basılı tutunca da şöyle;

IMG_5560.webp

Geldikten sonra otomatik olarak gidiyor ve sanırım kurye bize yaklaştıkça ilk fotoğraftaki dairenin içi doluyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Epeydir olan bir özellik. Farklı uygulamaların bazılarında da var.
Benim ilk kez karşıma çıktığı için buraya da atayım istedim. Bazı kişiler Dynamic Island’in sadece “Oyuncak” olduğunu söylüyor. Bence her telefonda olması gereken çok işlevli bir özellik.

Benim ilk kez karşıma çıktığı için buraya da atayım istedim. Bazı kişiler Dynamic Island'in sadece “Oyuncak” olduğunu söylüyor. Bence her telefonda olması gereken çok işlevli bir özellik.

Dinamik ada yıllar önce zaten Samsung'ta vardı. Hala da var. Bence donanımsal olarak görünüm vermek yerine yazılımsal olarak tıpkı Samsung'ta olduğu gibi yapılması daha iyi olur. Zira her ikisini de kullandığım için biliyorum. Bazen dinamik ada içerideki siyahlık gidince ikiye bölünüyor. Bu da kötü görüntü oluşturuyor. Fakat Samsung'ta bildirim gelince oluşan bar bildirim gidince kaybolduğu için böyle bir problem yok. Zaten ekran AMOLED ve görüntüsü kötü gözükmüyor. Apple da yapabilir.

Dinamik ada yıllar önce zaten Samsung'ta vardı. Hala da var. Bence donanımsal olarak görünüm vermek yerine yazılımsal olarak tıpkı Samsung'ta olduğu gibi yapılması daha iyi olur. Zira her ikisini de kullandığım için biliyorum. Bazen dinamik ada içerideki siyahlık gidince ikiye bölünüyor. Bu da kötü görüntü oluşturuyor. Fakat Samsung'ta bildirim gelince oluşan bar bildirim gidince kaybolduğu için böyle bir problem yok. Zaten ekran AMOLED ve görüntüsü kötü gözükmüyor. Apple da yapabilir.
Nasıl var tam olarak? Herhangi bir görsel veya link var mı merak ettim de...
Bu arada siyahlığın gitmesi durumuyla hiç karşılaşmadım. OLED'in de siyahları oldukça tam siyah bu arada... Sadece AMOLED bir tık daha iyi.

Geri
Yukarı Alt