792

Uzman
Merhaba, 1 adet kulaklık sipariş ettim ancak Trendyol uygulamasında “Tüm Siparişlerim” bölümüne tıkladıktan sonra ürünün elime ulaşma tarihi 26 Haziran olarak gözüküyor.

Alt bölümde bulunan “Kargom Nerede?” bölümüne tıkladığımda ise 24 haziran olarak gözüküyor. Bunların hangisi doğru?

Merhaba, 1 adet kulaklık sipariş ettim ancak Trendyol uygulamasında “Tüm Siparişlerim” bölümüne tıkladıktan sonra ürünün elime ulaşma tarihi 26 Haziran olarak gözüküyor.

Alt bölümde bulunan “Kargom Nerede?” bölümüne tıkladığımda ise 24 haziran olarak gözüküyor. Bunların hangisi doğru?
24 Haziran olan tarih ürünün kargoya verilmesi veya ürünün şehre ulaşması olabilir, 26 Haziran ise elinize ulaşması tarihi olabilir.

Kargo takip numarasıyla kargonuzun tahmini teslim tarihini öğrenebilirsiniz. Kargo takip numaranız yok mu?

İkisi de tahmini süreler ve tam doğruluk taşımaz. Fakat kargoya verilmiş ise (görünüşe göre verilmiş) kargo şirketinin gönderim süresi tahmini daha isabetli sayılabilir.

... kargo şirketinin gönderim süresi tahmini daha isabetli sayılabilir.

Benim şimdiye kadarki tecrübelerim bu şekilde oldu.

26 Haziran dediğini teoride (Ürün sayfasında falan da öyle yazıyordur galiba.), 24 Haziran dediğini de pratikte tahmin olarak yorumluyorum.

24'ü gelince belli olacak. : )

Benim şimdiye kadarki tecrübelerim bu şekilde oldu.

26 Haziran dediğini teoride (ürün sayfasında falan da öyle yazıyordur galiba.), 24 Haziran dediğini de pratikte tahmin olarak yorumluyorum.

24'ü gelince belli olacak: )

26 Haziran'da ise eğer kargo 4 gün boşu boşuna bekleyeceğim. Kargo İstanbul'dan geliyor. Eğer 26 Haziran tarihi doğru ise ürünün kargoya verilmesi, elime ulaşması toplam 1 hafta olacak.😀