GhostRileyy

Uzman
Herkes Amazon'u el üstünde tutacağı ve en güvenilir diye yazacağı için hiç yazmaya gerek duymadım. Bazen aynı satıcılar ve aynı ürünler hem Trendyol'da hem Hepsiburada'da oluyor, veyahut başka sitelerde ve fiyatları farklı oluyor. Bunun nedeni nedir? Ayrıca müşteri hizmetleri ve güvenlik konusunda en beğendiğiniz hangisi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Aralarından Trendyol'u seçerim sonra da n11.
Bayağı ürün aldım ve hiçbir sorun yaşamadım. Ayrıca iade konusunda da baş ağrıtmadılar.
PttAVM en son seçenek olmalı bence.

Haklısın seçenekte olmadan dahi amazon diyorum.

Konuya gelirsek aynı satıcının farklı yerlerde aynı isimle olma sebebi daha fazla müşteri çekmek, pay ise yerden yere oranlar değişebildiği için aynı satıcının koyduğu aynı ürünün fiyatıda değişebiliyor çünkü aracı pay kesiyor.

Seçeneklerdekilerin hiçbirisiyle daha önce desteklik işim olmadı, o yüzden fikir belirtemeyeceğim fakat amazon satıcı ise gerçekten farklı bir güvenle ürünü alıyorum. 30 günlük koşulsuz iade mevzusunu başka hiçbir yer de görmedim, o yüzden el üstünde tutanlara şu an için sonuna kadar hak veriyorum.

Herkes Amazon'u el üstünde tutacağı ve en güvenilir diye yazacağı için hiç yazmaya gerek duymadım. Bazen aynı satıcılar ve aynı ürünler hem Trendyol'da hem Hepsiburada'da oluyor, veyahut başka sitelerde ve fiyatları farklı oluyor. Bunun nedeni nedir? Ayrıca müşteri hizmetleri ve güvenlik konusunda en beğendiğiniz hangisi?
Amazon önceden el üstünde tutulurdu ama bizim bilinçsiz kullanıcılarımız yüzünden politikalarını değiştirdiler. Bu politikalar yüzünden bana göre geriledi ama yine de kötü değil. Pttavm bunların yanına yazılırsa hakaret sayılır. N11 el değiştirdikten sonra gelişim gösterdi ama devam edemedi. Pazarama güzel bir sıçrama yaptı ama hala gelişmesi gerekiyor. Hepsini kullanıyorum. Olumsuz durumlarda yaşadım. Müşteri hizmetleri desteği vs. değerlendirdiğimde Amazon=Hepsiburada>Trendyol>Pazarama=N11.

Hepsini kullandım, hiçbirinden mağdur olmadım. Aldığınız satıcıya dikkat ettiğiniz sürece sorun olmaz.

Ayrıca herkes neden PttAVM'yi kötülüyor, anlamadım :).

PttAVM hiçbir seçenek olmamalı bence. Çok sorunlu site. Doğrudan alışveriş yapmayın oradan.

Amazon'dan sonra en iyi temsilci Pazarama da var. Artu Max'i puanda kullanılıyor.