Yıllardır bu kadar eski bileşeni nereden buluyorlar? 3470 işlemci olarak da satılıyor mesela. Bir şekilde bunları üreten mi var?

:thumbsup:
1707070890059.webp

@3881 yıllardır satıyorlar. Çıktığı dönemde bu kadar satmamıştır işlemci. Yıllar önce 6-7 senelik işlemcili sistem satıyor, alınmaz diyorduk, şimdi 12 sene oldu yine alınmaz diyoruz. Onlar satmaya devam ediyor. :)

Benim 3060 Laptop ile bile Fortnite'i Low'da oynuyorum hayatta açmaz zaten. PubG de aynı. Ama Recep Ağabey bu genel bir bilinçsizlik durumu, insanlar donanım bilmiyor ve düz kafa "E ışıklı mışıklı vaay" yapıyor. Forumla tanışmadan önce ben mesela nesil fark etmeksizin i7 > i5 zannediyordum ama o iş öyle değilmiş :)
(2 Nesil i7'm 11. Nesil i5'den iyi zannediyordum.)

Yaşadığınız sorunu ben de yaşadım arkadaşıma alma daha iyi sistemler bulunuyor dememe rağmen satın aldı.😕

@3881 yıllardır satıyorlar. Çıktığı dönemde bu kadar satmamıştır işlemci. Yıllar önce 6-7 senelik işlemcili sistem satıyor, alınmaz diyorduk, şimdi 12 sene oldu yine alınmaz diyoruz. Onlar satmaya devam ediyor. :)
Suç onlarda değil aslında 😁. 12 yıllık işlemci hala fişek gibi satıyorsa ben olsam ben de satardım.