Az önce trojan virüsü yedim, nasıl temizleyeceğim? Windows Defender sürekli virüs buluyor ve eylem başlattım Malwarebytes'dan da tarattım karantinaya aldım. Başka ne yapmam gerek?
Az önce trojan virüsü yedim, nasıl temizleyeceğim? Windows Defender sürekli virüs buluyor ve eylem başlattım Malwarebytes'dan da tarattım karantinaya aldım. Başka ne yapmam gerek?
Norton Power Eraser (NPE) is a free virus removal tool for Windows. It detects and removes viruses, malwares, spywares, trojans and threats from your computer.
support.norton.com
Bu ikisi ile tarama yapın. BitDefender eğer sisteminize ağır geliyorsa Avast Free kullanın.
Norton Power Eraser (NPE) is a free virus removal tool for Windows. It detects and removes viruses, malwares, spywares, trojans and threats from your computer.
support.norton.com
Bu ikisi ile tarama yapın. BitDefender eğer sisteminize ağır geliyorsa Avast Free kullanın.
support.norton.com
The Malware Protection Test March 2024 assesses program’s ability to protect a system against malicious files before, during or after execution.
www.av-comparatives.org
Bakın bakalım malware tespitinde kim kötüymüş. BitDefender önerme sebebim ise o genelde daha iyi. Sadece malware açısından bakarsak Avast ve npe iyi bir tespit sunar.
Bakın bakalım malware tespitinde kim kötüymüş. BitDefender önerme sebebim ise o genelde daha iyi. Sadece malware açısından bakarsak Avast ve npe iyi bir tespit sunar.
Ben indirdim de ne hikmetse öyle uygulamalar kurulmadı. Zaten secure browser muhabbetini diyorsan o opsiyonel. Yani Kaspersky'da Yandex kuralım diye soruyor herkes illa bir yerden bir şey ister misin diyecek. Sen dikkatsizsin demek ki.
Norton Power Eraser (NPE) Windows için ücretsiz bir virüs temizleme aracıdır. NPE bilgisayarınızdaki virüsleri, zararlı programları, casus yazılımları, truva atlarını ve tehditleri tespit eder ve kaldırır.
Kaspersky ücretsiz antivirüsünü indirin! Hayatınızı daha iyi ve daha güvenli hale getirmek için tasarlanmış akıllı güvenlik özelliklerini içerir. PC, Mac, iPhone, iPad ve Android cihazlarla uyumludur.