Detaylar
Kim cevapladı?Malwarebytes karantinaya aldıysa gelişme var, kurabiliyorsanız Kaspersky Free kurup onunla bir taratın, sorun kalmayacaktır büyük ihtimalle.
Uyuyan Sincap 53
Üstün
Az önce trojan virüsü yedim, nasıl temizleyeceğim? Windows Defender sürekli virüs buluyor ve eylem başlattım Malwarebytes'dan da tarattım karantinaya aldım. Başka ne yapmam gerek?
Bitdefender Free Antivirus Software for Windows
Bitdefender Antivirus Free offers powerful antivirus protection that is light on computer resources. The only free antivirus that you'll ever need!
Download and run Norton Power Eraser - Free virus and malware removal tool for Windows
Norton Power Eraser (NPE) is a free virus removal tool for Windows. It detects and removes viruses, malwares, spywares, trojans and threats from your computer.
kadirCN 4
Yetkin
Az önce trojan virüsü yedim, nasıl temizleyeceğim? Windows Defender sürekli virüs buluyor ve eylem başlattım Malwarebytes'dan da tarattım karantinaya aldım. Başka ne yapmam gerek?
İstediğin kadar tara temiz format ile tamamen silebilirsin temizden kastığım flash bellek ile atılan.
Avast Free kullanmayın, tarihin en çöp yazılımı. Kaspersky Free görece hafiftir Bitdefender'a göre. Onu tercih edin.![]()
Bitdefender Antivirus Free offers powerful antivirus protection that is light on computer resources. The only free antivirus that you'll ever need!www.bitdefender.com
Bu ikisi ile tarama yapın. BitDefender eğer sisteminize ağır geliyorsa Avast Free kullanın.Download and run Norton Power Eraser - Free virus and malware removal tool for Windows
Norton Power Eraser (NPE) is a free virus removal tool for Windows. It detects and removes viruses, malwares, spywares, trojans and threats from your computer.support.norton.com
- Makaleler
- 4
Avast tavsiye etmem açıkçası. Kurulabilirse Kaspersky Free’den taratıp silmeyi deneyin.![]()
Bitdefender Antivirus Free offers powerful antivirus protection that is light on computer resources. The only free antivirus that you'll ever need!www.bitdefender.com
Bu ikisi ile tarama yapın. BitDefender eğer sisteminize ağır geliyorsa Avast Free kullanın.Download and run Norton Power Eraser - Free virus and malware removal tool for Windows
Norton Power Eraser (NPE) is a free virus removal tool for Windows. It detects and removes viruses, malwares, spywares, trojans and threats from your computer.support.norton.com
Uyuyan Sincap 53
Üstün
Avast Free kullanmayın, tarihin en çöp yazılımı. Kaspersky Free görece hafiftir BitDefender'a göre. Onu tercih edin.
Herkesin kendi tercihi. Hem Avast+ Emsisoft ile BitDefender veri tabanı+ Norton veri tabanı 3 veri tabanı analizi yapar.
Avast Free kullanmayın, tarihin en çöp yazılımı. Kaspersky Free görece hafiftir BitDefender'a göre. Onu tercih edin.
Avast tavsiye etmem açıkçası. Kurulabilirse Kaspersky Free'den taratıp silmeyi deneyin.
Malware Protection Test March 2024
The Malware Protection Test March 2024 assesses program’s ability to protect a system against malicious files before, during or after execution.
www.av-comparatives.org
Bakın bakalım malware tespitinde kim kötüymüş. BitDefender önerme sebebim ise o genelde daha iyi. Sadece malware açısından bakarsak Avast ve npe iyi bir tespit sunar.
Avast indirdiğimde bilgisayarıma çaktırmadan 2-3 gereksiz uygulama kurduğundan beri nefret ediyorum. Antivirüs mü virüs mü belli değil.
Uyuyan Sincap 53
Üstün
Avast indirdiğimde bilgisayarıma çaktırmadan 2-3 gereksiz uygulama kurduğundan beri nefret ediyorum. Antivirüs mü virüs mü belli değil.
Ben indirdim de ne hikmetse öyle uygulamalar kurulmadı. Zaten secure browser muhabbetini diyorsan o opsiyonel. Yani Kaspersky'da Yandex kuralım diye soruyor herkes illa bir yerden bir şey ister misin diyecek. Sen dikkatsizsin demek ki.
Ord.Prof.Dr Erdal Kömürcü 23
Üstün
- Makaleler
- 19
Bitdefender kurmanıza gerek yok. MBAM'dan tüm disklerinizi taratın tekrardan. Sonrasında ise Kaspersky Free kurup silebilirsiniz veya AVG Free.
BitDefender yerine Emsisoft emergency kit kullanın. MBAM ile de tüm disklerinizi tarattığınızda iş biter.
support.norton.com
www.technopat.net
www.kaspersky.com.tr
www.emsisoft.com
www.avg.com
Bu araçlar ile virüsü dibine kadar kurutursunuz.
BitDefender yerine Emsisoft emergency kit kullanın. MBAM ile de tüm disklerinizi tarattığınızda iş biter.
Ücretsiz virüs ve zararlı program kaldırma aracı olan Norton Power Eraser'ı indirin ve çalıştırın
Norton Power Eraser (NPE) Windows için ücretsiz bir virüs temizleme aracıdır. NPE bilgisayarınızdaki virüsleri, zararlı programları, casus yazılımları, truva atlarını ve tehditleri tespit eder ve kaldırır.
Malwarebytes tam tarama nasıl yapılır?
Selamlar. Malwarebytes tam tarama nasıl yapılır? Tarama yapıyorum ancak çok kısa sürüyor ben de tam tarama olmadığından şüphe ediyorum.
Kaspersky Ücretsiz antivirüs indirin | Kaspersky
Kaspersky ücretsiz antivirüsünü indirin! Hayatınızı daha iyi ve daha güvenli hale getirmek için tasarlanmış akıllı güvenlik özelliklerini içerir. PC, Mac, iPhone, iPad ve Android cihazlarla uyumludur.
Emsisoft - Emergency Kit: Free Portable Malware Scan and Removal
Emsisoft Emergency Kit is the ultimate free anti-malware and antivirus tool to scan, detect and remove viruses, keyloggers and other malware threats.
Bilgisayar için Free Antivirus Yazılımını İndirin | AVG
PC ve dizüstü bilgisayar için Windows antivirüs edinin: Virüsleri engelleyin ve kötü amaçlı yazılımlardan korunun. AVG AntiVirus Free’yi şimdi indir!
Bu araçlar ile virüsü dibine kadar kurutursunuz.
Son düzenleyen: Moderatör:
Yeni konular
-
-
-
-
Sosyal medya videolarında kullanılan yaygın fontlar neler?
- DeadlyMania7
-
-
-
-
-