MwolfTR 15

Başarılı
Az önce trojan virüsü yedim, nasıl temizleyeceğim? Windows Defender sürekli virüs buluyor ve eylem başlattım Malwarebytes'dan da tarattım karantinaya aldım. Başka ne yapmam gerek?

Son düzenleyen: Moderatör:
BitDefender kurmanıza gerek yok. MBAM'dan tüm disklerinizi taratın tekrardan. Sonrasında ise Kaspersky Free kurup silebilirsiniz veya AVG Free.

BitDefender yerine Emsisoft emergency kit kullanın. MBAM ile de tüm disklerinizi tarattığınızda iş biter.
L] Bu araçlar ile virüsü dibine kadar kurutursunuz.

:). +1 araç.

Bitdefender kurmanıza gerek yok. MBAM'dan tüm disklerinizi taratın tekrardan. Sonrasında ise Kaspersky Free kurup silebilirsiniz veya AVG Free.

BitDefender yerine Emsisoft emergency kit kullanın. MBAM ile de tüm disklerinizi tarattığınızda iş biter.
L] Bu araçlar ile virüsü dibine kadar kurutursunuz.
Sisteme fazla yük bindirmek istemiyorsanız sadece MBAM ile tam tarama, NPE ve Emsisoft emergency kit ile de tam tarama yapabilirsiniz. Kaspersky ve AVG ile tam tarama yapmak size kalmış. Bana sorarsanız bu 3 araç yeterli olacaktır ama tabi ki size kalmış.

:). +1 araç.
ESET Kalıntı bırakabiliyor, ondan önermedim hocam.

İstediğin kadar tara temiz format ile tamamen silebilirsin temizden kastığım flash bellek ile atılan.
Niye format? Niye? Niye her şeye format öneriyorsunuz yani sizce adam bilmiyor mu format ile virüsün silineceğini zaten? Atılmadan da silinebilir.

Burası Techolay, Technopat değil Techolay'da sorununu rahat bir şekilde çözebilir arkadaş, gidip farklı forumlara yönlendirme yapmayınız.
O sitede yener999 diye bir moderatör yok zaten. @Yener K.'den bahsediyorsanız bu forumda da var.

Technopat'a git YENER999 moderatörüne yaz bir akıl danış ona o yol gösterir

Bilgisayara yapışması da cabası.

Hocam Avast One indirdim sildim hiçbir kalıntı kalmadı. Yeter ya 3 antivirüs kullandım ona göre yorum yapıyorum ben 1 sene Avast Free kullandım, 3 sene Kaspersky kullandım, 1 denemelik BitDefender ve Avast One kurdum beğenmedim şimdi tekrar Avast Free kurdum devam ediyorum. Çoğu antivirüsü tanıyorum. Avast one silince sadece kendi klasöründe 1 2 şey kaldı manuel olarak sil dedim gitti bu kadar.

Son düzenleme:
Niye format? Niye? Niye her şeye format öneriyorsunuz yani sizce adam bilmiyor mu format ile virüsün silineceğini zaten? Atılmadan da silinebilir.

Burası Techolay, Technopat değil Techolay'da sorununu rahat bir şekilde çözebilir arkadaş, gidip farklı forumlara yönlendirme yapmayınız.
O sitede yener999 diye bir moderatör yok zaten. @Yener K.'den bahsediyorsanız bu forumda da var.
Özür dilerim....

Son düzenleyen: Moderatör: