Detaylar
Kim cevapladı?Uyuyan Sincap 54
Üstün
BitDefender kurmanıza gerek yok. MBAM'dan tüm disklerinizi taratın tekrardan. Sonrasında ise Kaspersky Free kurup silebilirsiniz veya AVG Free.
BitDefender yerine Emsisoft emergency kit kullanın. MBAM ile de tüm disklerinizi tarattığınızda iş biter.
Bilgisayar için Free Antivirus Yazılımını İndirin | AVG
PC ve dizüstü bilgisayar için Windows antivirüs edinin: Virüsleri engelleyin ve kötü amaçlı yazılımlardan korunun. AVG AntiVirus Free’yi şimdi indir!www.avg.com
Kaspersky Ücretsiz antivirüs indirin | Kaspersky
Kaspersky ücretsiz antivirüsünü indirin! Hayatınızı daha iyi ve daha güvenli hale getirmek için tasarlanmış akıllı güvenlik özelliklerini içerir. PC, Mac, iPhone, iPad ve Android cihazlarla uyumludur.www.kaspersky.com.tr
![]()
Emsisoft - Emergency Kit: Free Portable Malware Scan and Removal
Emsisoft Emergency Kit is the ultimate free anti-malware and antivirus tool to scan, detect and remove viruses, keyloggers and other malware threats.www.emsisoft.com
Ücretsiz virüs ve zararlı program kaldırma aracı olan Norton Power Eraser'ı indirin ve çalıştırın
Norton Power Eraser (NPE) Windows için ücretsiz bir virüs temizleme aracıdır. NPE bilgisayarınızdaki virüsleri, zararlı programları, casus yazılımları, truva atlarını ve tehditleri tespit eder ve kaldırır.support.norton.com
L] Bu araçlar ile virüsü dibine kadar kurutursunuz.
Çevrimiçi Zararlı Yazılım Tespiti
ESET Çevrimiçi Tarayıcı ile bilgisayarınızdaki zararlı yazılımları tarayın. Ücretsiz çevrimiçi virüs tarayıcımız her türlü virüsü bulabilir ve bilgisayararınızdan kaldırabilir.
Ord.Prof.Dr Erdal Kömürcü 24
Üstün
- Makaleler
- 19
Sisteme fazla yük bindirmek istemiyorsanız sadece MBAM ile tam tarama, NPE ve Emsisoft emergency kit ile de tam tarama yapabilirsiniz. Kaspersky ve AVG ile tam tarama yapmak size kalmış. Bana sorarsanız bu 3 araç yeterli olacaktır ama tabi ki size kalmış.Bitdefender kurmanıza gerek yok. MBAM'dan tüm disklerinizi taratın tekrardan. Sonrasında ise Kaspersky Free kurup silebilirsiniz veya AVG Free.
BitDefender yerine Emsisoft emergency kit kullanın. MBAM ile de tüm disklerinizi tarattığınızda iş biter.
Bilgisayar için Free Antivirus Yazılımını İndirin | AVG
PC ve dizüstü bilgisayar için Windows antivirüs edinin: Virüsleri engelleyin ve kötü amaçlı yazılımlardan korunun. AVG AntiVirus Free’yi şimdi indir!www.avg.com
Kaspersky Ücretsiz antivirüs indirin | Kaspersky
Kaspersky ücretsiz antivirüsünü indirin! Hayatınızı daha iyi ve daha güvenli hale getirmek için tasarlanmış akıllı güvenlik özelliklerini içerir. PC, Mac, iPhone, iPad ve Android cihazlarla uyumludur.www.kaspersky.com.tr
![]()
Emsisoft - Emergency Kit: Free Portable Malware Scan and Removal
Emsisoft Emergency Kit is the ultimate free anti-malware and antivirus tool to scan, detect and remove viruses, keyloggers and other malware threats.www.emsisoft.com
Ücretsiz virüs ve zararlı program kaldırma aracı olan Norton Power Eraser'ı indirin ve çalıştırın
Norton Power Eraser (NPE) Windows için ücretsiz bir virüs temizleme aracıdır. NPE bilgisayarınızdaki virüsleri, zararlı programları, casus yazılımları, truva atlarını ve tehditleri tespit eder ve kaldırır.support.norton.com
L] Bu araçlar ile virüsü dibine kadar kurutursunuz.
ESET Kalıntı bırakabiliyor, ondan önermedim hocam.![]()
Çevrimiçi Zararlı Yazılım Tespiti
ESET Çevrimiçi Tarayıcı ile bilgisayarınızdaki zararlı yazılımları tarayın. Ücretsiz çevrimiçi virüs tarayıcımız her türlü virüsü bulabilir ve bilgisayararınızdan kaldırabilir.www.eset.com
. +1 araç.
Üstün
- Makaleler
- 19
Niye format? Niye? Niye her şeye format öneriyorsunuz yani sizce adam bilmiyor mu format ile virüsün silineceğini zaten? Atılmadan da silinebilir.İstediğin kadar tara temiz format ile tamamen silebilirsin temizden kastığım flash bellek ile atılan.
Burası Techolay, Technopat değil Techolay'da sorununu rahat bir şekilde çözebilir arkadaş, gidip farklı forumlara yönlendirme yapmayınız.
O sitede yener999 diye bir moderatör yok zaten. @Yener K.'den bahsediyorsanız bu forumda da var.
Technopat'a git YENER999 moderatörüne yaz bir akıl danış ona o yol gösterir
Avast indirdiğimde bilgisayarıma çaktırmadan 2-3 gereksiz uygulama kurduğundan beri nefret ediyorum. Antivirüs mü virüs mü belli değil.
Bilgisayara yapışması da cabası.
Üstün
- Makaleler
- 19
AVG'yi, Avast'ı uzun süre kullandım çoğu kez de sildim, ne yapışması rahat rahat sildim ve hiç bir kalıntı bırakmadı bilgisayarda.
Uyuyan Sincap 54
Üstün
Hocam Avast One indirdim sildim hiçbir kalıntı kalmadı. Yeter ya 3 antivirüs kullandım ona göre yorum yapıyorum ben 1 sene Avast Free kullandım, 3 sene Kaspersky kullandım, 1 denemelik BitDefender ve Avast One kurdum beğenmedim şimdi tekrar Avast Free kurdum devam ediyorum. Çoğu antivirüsü tanıyorum. Avast one silince sadece kendi klasöründe 1 2 şey kaldı manuel olarak sil dedim gitti bu kadar.
Son düzenleme:
onurlusorular
Uzman
Özür dilerim....Niye format? Niye? Niye her şeye format öneriyorsunuz yani sizce adam bilmiyor mu format ile virüsün silineceğini zaten? Atılmadan da silinebilir.
Burası Techolay, Technopat değil Techolay'da sorununu rahat bir şekilde çözebilir arkadaş, gidip farklı forumlara yönlendirme yapmayınız.
O sitede yener999 diye bir moderatör yok zaten. @Yener K.'den bahsediyorsanız bu forumda da var.
Popüler Antivirüs uygulaması, kullanıcı verisi sattı! - ShiftDelete.Net
Şimdiye dek oldukça güvenilen bir uygulama olan Avast antivirüsün, kullanıcı verisi sattığı ortaya çıktı. İşte detaylar...
shiftdelete.net
Avast tavsiye etmem açıkçası. Kurulabilirse Kaspersky Free'den taratıp silmeyi deneyin.
Avast başlı başına bir sorun zaten. Dediğiniz gibi Kaspersky çok daha iyi bir karar olacaktır.
Son düzenleyen: Moderatör:
Format son çaredir. Zaten yöntemler tavsiye edilmiş. Hiçbiri çare olmazsa formata gidilebilir.