SoldierBoyBabam

Üstün
Makaleler
1
Yer
Afyonkarahisar
Bahsettiğim kişi @III. Osman alınma, espirilerin çok komik forumun çoğu ben de dahil bu arkadaşa gülüyoruz. Ama biz trollere taviz verdikçe çoğalıyorlar, hiçbir ceza almadan saçma konular açarak milletin vaktini çalıyorlar. Technopat'ta ekmekarasıram vardı. Adam büyük bir uyarı da almıyordu. Sonra Dead girl diye biri türedi. Açtığı konular komik de değildi hatta iğrençti.

Evet haklısın şimdi gülüyoruz ama gerekli ceza verilmediği zaman bunlar çoğalacaklar ve artık komik olmayacak.

Son düzenleyen: Moderatör:
Artı 31 Eksi
Henüz yeni bir forum olduğumuzdan moderatör kadromuz bir hayli kısıtlı. Bu nedenle konular vs. geç onaylanabiliyor. Toksik veya Troll konu, yorum atan üyelere de gelecek olursak mesajının altında "Rapor" butonu mevcut. Raporlayın, moderasyon panelimize düşsün biz de gereğini yapalım. Anlayışınız için moderasyon ekibi adına teşekkür ediyorum. Keyifli sosyaller.

Bahsettiğim kişi @III. Osman alınma, espirilerin çok komik forumun çoğu ben de dahil bu arkadaşa gülüyoruz. Ama biz trollere taviz verdikçe çoğalıyorlar, hiçbir ceza almadan saçma konular açarak milletin vaktini çalıyorlar. Technopat'ta ekmekarasıram vardı. Adam büyük bir uyarı da almıyordu. Sonra Dead girl diye biri türedi. Açtığı konular komik de değildi hatta iğrençti.

Evet haklısın şimdi gülüyoruz ama gerekli ceza verilmediği zaman bunlar çoğalacaklar ve artık komik olmayacak.
Dedikleriniz doğru. Ama böyleleriyle uğraşmamak için göz ardı etmek lazım.

Katılıyorum, artıladım.👍🏻

Bu üyeyi geçenlerde göz ardı edilenler listesine eklemiş biri olarak yazıyorum, özel olarak adına konu açılacak bir troll olduğunu düşünmüyorum. Ceza verilmesi mantıksız geldi bana, siz de engelleyip geçebilirsiniz.

Bu çocuğun da vakalarını ben buldum.
Artık takmamaya karar verdim.
Yaptığı troller forumu kirletiyor.

Vallahi ben de hatırlamaya çalıştım ama aklıma bir şey gelmiyor Dead girl hakkında.

Beden eğitimi öğretmenine aşık olan sözde kız.

Bu çocuğun da vakalarını ben buldum.
Artık takmamaya karar verdim.
Yaptığı troller forumu kirletiyor.

Beden eğitimi öğretmenine aşık olan sözde kız.

Techolay daha yeni bir forum iken böyle olması iyi değil.

Forum kullanmayı bırakmama az kaldı. Hatta yavaş yavaş bırakıyorum. Zaten her şeyi biliyorum.

GBATEMP, MacRumors, LTT gibi forumlar örnek alınmalı. Girin bakın. Kaç tane toksik var.

Reddit'te (malum yerler hariç) güzel yer.

Peki bunun bizim forumla ne alakası vardı ki?
Bilmiyorum.

Şu aralar DH forumda takılmaya başladım. Adamlar tamam cahil olabilir ama toksik yok içinde.

Cahile her şey öğretirim. Saatlerce üşenmeden her şey öğretirim. Çünkü adam cahil. Bilmiyor yani.

Ama toksiğe öğretemezsin. Sen ne yaparsan yap o yine toksik kalacak.

Kesinlikle trollere karşı daha ağır cezalar olmalı. Konu ile alakalı doğru düzgün cevap verdikleri yok. Yazdıklarının hiç kimseye faydası yok.

Mantıklı bir öneri ama ben bahsettiğiniz üyenin çok sakıncalı konu veya mesajlarına rastlamadım aşırı olmadığı sürece sorun oluşturmuyor hatta farklı bir tat kattığı bile söylenebilir.