İşin kötü yanı Troy kartı bankalar değiştirmiyor da. İptal ediyorsun, gelen yine Troy kart.
Şirket kartlarında bunu zaten bende deneyemezler, kendi kişisel kartımın da süresi dolmak üzere. Paşa paşa Visa/Mastercard veriyorlar mı yoksa ben komple her şeyi bankadan çekip başka veren yere mi gidiyorum göreceğiz.

Yapı Kredi banka kartını Troy göndermiş. Steam'den oyun alamıyorum. Neyse ki Yapı Kredi dışında da bankalar var, o yüzden sadece MasterCard olan kredi kartımın borcunu öderken kullanıyorum aynı banka olduğu için.

Troy kullanıyorum. Yurt dışı alışverişimde Mastercard. Hiçbir sorun yaşamıyorum. Böyle drama yapılmaz.

Eğer drama yapıyor olsaydım yorumlarda senin dışında memun olanlarda olurdu olmadığına göre demek ki drama yapmıyorum.

Şirket kartlarında bunu zaten bende deneyemezler, kendi kişisel kartımın da süresi dolmak üzere. Paşa paşa Visa/Mastercard veriyorlar mı yoksa ben komple her şeyi bankadan çekip başka veren yere mi gidiyorum göreceğiz.

Talep kısmından mail atıp net bir şekilde Mastercard'ya da Visa istiyorum yazın.

Türkiye dışındaki neredeyse hiçbir yerde çalışmayan, sırf yerli diye kitlenen bir şeydir bu arkadaş.
Ziraat'e başvuru yapacağım mecburen Mastercard için.

En iyisi ya Mastercard'ya Visa.

Bende de Allah'tan yedek Mastercard var o da olmasa ortada da kalacağız.

Gülüyoruz ağlanacak hâlimize halı saha da geçmeyen kredi kartı mı olur?Eki Görüntüle 222898
Bence halı sahada geçmemesi tamamen uydurma ya da adamın POS cihazını fi tarihinde kalma ya da adamın milli değerlere düşman olması. Ben TROY kartın bir yerde geçmediğini duymadım. Bazı yerlerde temassızın sorun çıkardığını duymuştum.

Vakıfbank sanal kart açarken bile otomatikman Troy olarak açtırıyor. Yurt dışı ödemedi kabul edilmediğinde fark ettim bende. Telefonla arayıp açtırmak gerekiyor sanal kartı bu yüzden.

Bence halı sahada geçmemesi tamamen uydurma ya da adamın POS cihazını fi tarihinde kalma ya da adamın milli değerlere düşman olması. Ben Troy kartın bir yerde geçmediğini duymadım. Bazı yerlerde temassızın sorun çıkardığını duymuştum.

Her yerde geçiyor zaten ülkede. POS cihazlarını yenilemesi lazım çoğu dükkanın.