Visa Mastercard ve Troy kartlarına sahibim, Troy Ziraat Bankası kartımla bir sürü Bankkart lira birikti fakat diğerlerinde bunu hiç göremedim desem yeridir.
Troy'a teşvik için çok fazla kampanya yapıyorlar umarım böyle devam eder.
Ek olarak; Troy kartlara bolca limit verilirken Visa Mastercard kartlarıma yükseltmeler minik minik oluyor bu teşvikten çıkıp zorlamaya dönmez umarım.

Visa Mastercard ve Troy kartlarına sahibim, Troy Ziraat Bankası kartımla bir sürü Bankkart lira birikti fakat diğerlerinde bunu hiç göremedim desem yeridir.
Troy'a teşvik için çok fazla kampanya yapıyorlar umarım böyle devam eder.
Ek olarak; Troy kartlara bolca limit verilirken Visa Mastercard kartlarıma yükseltmeler minik minik oluyor bu teşvikten çıkıp zorlamaya dönmez umarım.
Zaten öyle şuan. Bankalar keyfinden Troy'a o kadar limit vermiyor. Devlet desteği var Troy'un arkasında. Yeni banka kartlarının çoğunu Troy veriyorlar mesela.

@Blackraven dediğine katılıyorum. Bize hiçbir faydası yok. Hatta zararı çok. Pos geçersin ödeme almaz. Yurt dışı ödemesi yapamazsın. Abonelik ödeyemezsin. Her kart kullandığında AKP'nin cebine para girer mesela.

@Ceasar128, kullanmıyorum. Tercih ettiğim bir ödeme altyapısı değil. Bazen yurt içinde bile sorun çıkarıyor ki yurt dışında geçmiyor bile çoğu yerde. :D Ziraat Bankası'nın TROY diretmesinden dolayı yıllardır müşterisi olduğum, Ziraat Bankası kartımı iptal ettirmek zorunda kaldım.

@Ceasar128, kullanmıyorum. Tercih ettiğim bir ödeme altyapısı değil. Bazen yurt içinde bile sorun çıkarıyor ki yurt dışında geçmiyor bile çoğu yerde. :D Ziraat Bankası'nın TROY diretmesinden dolayı yıllardır müşterisi olduğum, Ziraat Bankası kartımı iptal ettirmek zorunda kaldım.
Valla diretme konusunda her banka biraz diretiyor, oyle bi durum olursa ilk once SikayetVar'a yazin olmaz ise BDDK'ya sikayet edin. Her banka biseyler diretiyor corap degisir gibi banka degismek sacma geliyor.