Tüketici hakem heyeti 2 senedir olacak başvuruya cevap vermiyor

Paralyzer

Uzman
Başlıkta bahsettiğim gibi, neredeyse 2 sene olmak üzere yaptığım başvuruya cevap gelmedi. Hangi üst kuruma başvurmam gerekiyor? Hatay'da yaşıyorum deprem filan oldu da yani bu kurumdaki insanlar sonuçta çalışıyorlar, devletten para alıyorlar. CİMER'e bile yazdım hala başvuru sonuçlanmadı diye, yani 2 sene olacak hala ortada bir sonuç yok. Ben bu durumu üst kurumlara taşımak istiyorum.

Kaymakamlığa gidin, bazenleri sistemlerine düşmüyor. 2 yıldır gram ilerleme yoksa zaten sistemlerine düşmemiştir. Çok bile beklemişsiniz.

Kaymakamlığa gidin, bazenleri sistemlerine düşmüyor. 2 yıldır gram ilerleme yoksa zaten sistemlerine düşmemiştir. Çok bile beklemişsiniz.
Şu an aynı ilçede oturmuyorum, fark eder mi nerenin kaymakamlığı olduğu?

Kamu denetçiliği Kurumu'na şikayet edin.

Nereye başvurduysanız oranın kaymakamlığına gitmeniz lazım, dosya sonuçlanmamış ve rafa kaldırılmıştır dedi.
Yeni şikayet açmanız gerekiyor ozaman, başvuru yaptıktan sonra 3 ay içinde bir gelişme olmazsa sizin gitmeniz gerekiyor zaten. 2 yıl beklemenize gerek yok.

Yeni şikayet açmanız gerekiyor ozaman, başvuru yaptıktan sonra 3 ay içinde bir gelişme olmazsa sizin gitmeniz gerekiyor zaten. 2 yıl beklemenize gerek yok.
2 yıl bekledikten sonra da yeni şikayet açar mısınız bilemiyorum ama durum bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…