Arkadaşlar merhaba, bundan yaklaşık 6 ay önce Dijitsu marka bir buzdolabı almıştım fakat son günlerde traktör sesine benzeyen bir ses çıkardığını fark ettik. Bunun üzerine Dijitsu firmasını arayarak yetkili servis çağırma talebinde bulunduk fakat müşteri temsilcisi yaşadığım bölgede servis bulunmadığını söyledi. Ancak ürünü alırken hem Dijitsu markası oturduğumuz bölgede servis olduğunu söylemişti ve dedikleri gibi de o zaman servis gelip ürünün kurulumunu yapmıştı.
Fakat şu anda kendileri yaşadığım bölgede servis olmadığını, bu yüzden şikayetimi üst birimlerine ileteceklerini ve üst birimlerinin WhatsApp üzerinden iletişim kuracağını söylediler. Sonrasında dedikleri gibi WhatsApp'tan yazdılar ve yaşadığım bölgede Dijitsu markasının servisi olduğunu söylediler ve ardından ilgili servisin iletişim bilgilerini tarafıma ilettiler. Bu olay bayramdan önce oldu, yanlış anlaşılma olmasın.
Neyse, servisi arıyorum, servis ilk başta telefonları açmıyor. Sanırım üçüncü aramamda ulaşabiliyorum. Karşıma çıkan beyefendi, ilgili sesin videosunu WhatsApp üzerinden atmamı istedi. Ben de attım ve sesle ilgili yorumu aynen şu şekilde oldu: "Dolabın fişini çekin, 1 gün dinlensin. Fan buza çarpıyor, her zaman yapmaz o sesi." Fakat ben böyle bir açıklama görmedim.