Thanos

Üstün
Arkadaşlar merhaba, bundan yaklaşık 6 ay önce Dijitsu marka bir buzdolabı almıştım fakat son günlerde traktör sesine benzeyen bir ses çıkardığını fark ettik. Bunun üzerine Dijitsu firmasını arayarak yetkili servis çağırma talebinde bulunduk fakat müşteri temsilcisi yaşadığım bölgede servis bulunmadığını söyledi. Ancak ürünü alırken hem Dijitsu markası oturduğumuz bölgede servis olduğunu söylemişti ve dedikleri gibi de o zaman servis gelip ürünün kurulumunu yapmıştı.

Fakat şu anda kendileri yaşadığım bölgede servis olmadığını, bu yüzden şikayetimi üst birimlerine ileteceklerini ve üst birimlerinin WhatsApp üzerinden iletişim kuracağını söylediler. Sonrasında dedikleri gibi WhatsApp'tan yazdılar ve yaşadığım bölgede Dijitsu markasının servisi olduğunu söylediler ve ardından ilgili servisin iletişim bilgilerini tarafıma ilettiler. Bu olay bayramdan önce oldu, yanlış anlaşılma olmasın.

Neyse, servisi arıyorum, servis ilk başta telefonları açmıyor. Sanırım üçüncü aramamda ulaşabiliyorum. Karşıma çıkan beyefendi, ilgili sesin videosunu WhatsApp üzerinden atmamı istedi. Ben de attım ve sesle ilgili yorumu aynen şu şekilde oldu: "Dolabın fişini çekin, 1 gün dinlensin. Fan buza çarpıyor, her zaman yapmaz o sesi." Fakat ben böyle bir açıklama görmedim.

Hiçbir buzdolabında ne böyle bir ses ne de böyle bir ses için arada fişi çekilsin, düzelir diye bir açıklama görmedim. Neyse, bayramdan sonra gelip bakalım dediler. Bayramdan sonra oldu, kendilerini arıyorum, açmıyorlar. Geçen hafta hangi gün hatırlamıyorum ama kendilerini aradım, telefonu açmadılar. Üç kere aradım, o gün de uğraşmadığım için çok çabalamadım. Neyse, yarın ararız, yarın ararız derken günümüze geldik.

Bugün yine servisi en az üç kere ve Dijitsu iletişim hattını aradım ve hiçbir şekilde hiçbir kanaldan yanıt vermiyorlar. Şu anda elimde arada traktör sesi gibi çıkaran, neresinde neyin ayıplı olduğu belli olmayan arızalı bir ürün var. Bu konuyu açma sebebim ise Tüketici Hakem Heyeti'ne tıpkı buradaki gibi mesajımı yazayım mı? Bunu soracaktım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de attım ve sesle ilgili yorumu aynen şu şekilde oldu: "Dolabın fişini çekin, 1 gün dinlensin. Fan buza çarpıyor, her zaman yapmaz o sesi." Fakat ben böyle bir açıklama görmedim.

Hiçbir buzdolabında ne böyle bir ses ne de böyle bir ses için arada fişi çekilsin, düzelir diye bir açıklama görmedim.
Fişi çekince gazı ya da her ne ise toparlaniyor. Birkaç defa servis bize de aynısını yaptırmıştı.

Sizinkinin farkli bir problemi de olabilir gelip bakmalari gerekiyor baştan savma olmuş.

Aldığınız yerle iletişime geçin ve değişim talebinde bulunun. 6 ay olmuş alalı, muhtemelen garantisi de devam ediyordur.

Fişi çekince gazı ya da her ne ise toparlaniyor. Birkaç defa servis bize de aynısını yaptırmıştı.

Sizinkinin farkli bir problemi de olabilir gelip bakmalari gerekiyor baştan savma olmuş.

Aldığınız yerle iletişime geçin ve değişim talebinde bulunun. 6 ay olmuş alalı, muhtemelen garantisi de devam ediyordur.

Aldığım yer ile iletişime geçip değişim talebinde bulunabilmem için önce servisin ürünü kontrol edip ayıplı raporu vermesi gerekiyor ayıplı'dan kasıtım iade/değişim raporu bunu vermediği Taktir'de elimde rapor olmadığı için satıcı'dan herhangi bir şey talep etme hakkına sahip değilim.

Servis gelmiyor. Durumu anlatmaniz gerek. THH ilgilenir ama son çare olsun.

Arkadaşlar merhaba, bundan yaklaşık 6 ay önce Dijitsu marka bir buzdolabı almıştım fakat son günlerde traktör sesine benzeyen bir ses çıkardığını fark ettik. Bunun üzerine Dijitsu firmasını arayarak yetkili servis çağırma talebinde bulunduk fakat müşteri temsilcisi yaşadığım bölgede servis bulunmadığını söyledi. Ancak ürünü alırken hem Dijitsu markası oturduğumuz bölgede servis olduğunu söylemişti ve dedikleri gibi de o zaman servis gelip ürünün kurulumunu yapmıştı.

Fakat şu anda kendileri yaşadığım bölgede servis olmadığını, bu yüzden şikayetimi üst birimlerine ileteceklerini ve üst birimlerinin WhatsApp üzerinden iletişim kuracağını söylediler. Sonrasında dedikleri gibi WhatsApp'tan yazdılar ve yaşadığım bölgede Dijitsu markasının servisi olduğunu söylediler ve ardından ilgili servisin iletişim bilgilerini tarafıma ilettiler. Bu olay bayramdan önce oldu, yanlış anlaşılma olmasın.

Neyse, servisi arıyorum, servis ilk başta telefonları açmıyor. Sanırım üçüncü aramamda ulaşabiliyorum. Karşıma çıkan beyefendi, ilgili sesin videosunu WhatsApp üzerinden atmamı istedi. Ben de attım ve sesle ilgili yorumu aynen şu şekilde oldu: "Dolabın fişini çekin, 1 gün dinlensin. Fan buza çarpıyor, her zaman yapmaz o sesi." Fakat ben böyle bir açıklama görmedim.
Hocam THH'ye girin "Ücretsiz Onarım" seçeneğini seçin WhatsApp görüntülerini ve arama kayıtlarınız PDF formatında sisteme yükleyin ve gönderin.

Firma seve seve gelecek.

Hocam THH'ye girin "ücretsiz onarım" seçeneğini seçin WhatsApp görüntülerini ve arama kayıtlarınız PDF formatında sisteme yükleyin ve gönderin.

Firma seve seve gelecek.

İade/değişim seçmeyi düşünüyorum belki değişim onayı verir hakem heyeti yetkilileri eğer izin vermezlerse zaten onarım derler iade/değişim talep etmekten zarar gelmez diye düşünüyorum.