Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 29 Ocak 2024
- Makaleler
- 43
Çok güzel olmuş. IPA'ları indirebiliyor muyuz? iOS 18 ile bekleniyordu bilgisayarsız dışarıdan uygulama yükleme.
Bu özellik zaten iOS 17.4 ile (sürümden tam emin değilim) geldi. AB ülkeleri ve ABD'de kullanılabiliyor.
- Makaleler
- 4
iOS 15 14'un minor sekliydi. 14 major guncelleme iken 15 minor, aslinda totalde farklari yok ufak tefek detaylar ve bildirim pencerelerinin tasarimi disinda. Pismis 14 diyorum ben bu yuzden 15'e hatta.iOS 14 en iyi sürümdü. iOS 15 ve 16 bana göre en kötüsü iOS 17 daha iyi.
PossibleTurco
Uzman
- Makaleler
- 6
iOS 15 şüphesiz şu an kullandığım 12 Pro’da güzel çalışıyordu lakin iPhone X üzerinde kullandığım en berbat sürüm iOS 16 ile beraber. O zamanlar iPhone X vardı elimde telefon 15’e geçtikten sonra dikiş tutmadı. Saçma buglar, animasyon hataları, menüde kare hızı düşüşleri hep iOS 15 ile başladı. Bu yüzden pek sevmem kendisini. iOS 14 daha güzeldi iPhone X için.iOS 15 14'un minor sekliydi. 14 major guncelleme iken 15 minor, aslinda totalde farklari yok ufak tefek detaylar ve bildirim pencerelerinin tasarimi disinda. Pismis 14 diyorum ben bu yuzden 15'e hatta.
Safari ana sayfasındaki detay mükemmelmiş.
Şu an ben iOS 15 kullanıyorum. Ciddiyim çok güzel. Yeni sürümler 3 GB RAM'li iPhoneleri zorlayabiliyor.Sirf bu yuzden diskimde iOS 15'i tutuyorum ben, olur da bir sey olursa DFU ile yine iOS 15 yuklemek icin dusunun yani.
15 bence su an yeterince stabil, benim tercih sebeplerimden biri buydu bunu da sonraki surumlerde yok ettiler. Muhtemelen seneye ya da sonraki senelere artik Android zincirini kiracagim. Ozellikle tercih sebeplerimin varligi kalmadi gibi bir sey.