Hocam adamların suçu değil diyorum ben. Güvendikleri birine sorup geçerler. Herkesin yetkin olmasına gerek yok.

Yetkin olmalarına gerek yok zaten bilgi edinseler yetiyor. Güvendikleri kişi de Trendyol'daki satıcı mı? Veya Youtube kanalları mı? Yukarıdaki arkadaş Youtube yayıncılarına sorup aldıklarını söylemiş.

Bende sistemlerden anlamıyorum bütçemi buraya yazıp sistem alıyorum. Performansını araştırıyorum ve o fiyata daha iyi sistem var mı diye veya aldığım sistem kazık mı diye bakıyorum.

Hocalarım, bakın. Haklı olduğunuz yerler var, yok değil. Ama sizler yardım ettiğiniz insanın sizi dinlemediğini ve haliyle ne yaparsa yapsın kafasında olduğunuz söylüyorsunuz.

Konuyu açan kişi ise hem sizin dediğinizi demekle kalmıyor, bir de bilmeyen insanlara ürün aldığı halde ürün alan kişilere "Seni hoplatmışlar" gibi kelimeler kullanıyor.

Konunun yazılış biçimi tamamen yanlış anlaşılacak türden. Konu şu olsa hak verirdim:

Mesela bir şey öneriyoruz, adam dediğimizi almıyor, gidiyor başka bir şey alıyor. Yani olay buna bağlı olsa ben de hak verirdim.

Konuyu 1-2-3-4 kere okumanızı yine tavsiye ediyorum. Yorumlar iyi güzel ama verilen tepki hem gereksiz hem de fazla.

Hocam adamların suçu değil diyorum ben.
Araştırmak ve bilgi sahibi olmak paralı değil. Forumlar veya YouTube ücretsiz mesela. Dolandırılmak onların suçu değil ne demek? Tüh ya dolandırılmış, neyse onun suçu değil.
Dostum merak etme gerçek hayatta böyle kötü duruma düşmüş insanlara hoplatmalı şeyler söylemiyorum, kısa yoldan kurtuluş yolunu anlatıyorum. Anlatımı zenginleştirmek için kullandım. Sadece ona takıldıysan benim konuda sana metaryel kalmamış.
Yetkin olmalarına gerek yok zaten bilgi edinseler yetiyor. Güvendikleri kişi de Trendyol'daki satıcı mı? Veya Youtube kanalları mı? Yukarıdaki arkadaş Youtube yayıncılarına sorup aldıklarını söylemiş.

Bende sistemlerden anlamıyorum bütçemi buraya yazıp sistem alıyorum. Performansını araştırıyorum ve o fiyata daha iyi sistem var mı diye veya aldığım sistem kazık mı diye bakıyorum.
Bu kadar kolay işte kazıklanmamak ve dolandırılmanın suçunu başkalarına atmamak.

Bana göre kötü ürün de dolandırılmanın daniskasınır. Şu acayip dandik SSD modelleri mesela. Onlardan ne hayır gelir? 6 ay, bir sene gibi bir süre sonra çöp oluyorlar.

Merak etmeyin ben de sağlam dolandırıldım sıfır ürün satarken. Gayet de suç benimdi. İnsanın başına gelmeden öyle konuşmakla olunmuyor.

Alametifarikası hoplatmak değildir, bu bağlamda zıplatmışlardır diyebilirsiniz.

Son düzenleme:

Kısaca öyle bedava makarna paketleri. Erzak kolilerine sevinmesin kimse!

Ben bildiğim halde konu açıyorum. Eminim ki benden daha iyi bilenler var. Ne demişler bin bilsen de bir bilene danış. Ama gerçekten bazıları çok cahil. Toynakları ile nasıl konu açıyorlar anlamıyorum.