- Makaleler
- 20
TT altyapısı varsa TT. Eğer TT'ye karşı sebepsiz nefret mevcutsa TT altyapısını kullanan, TurkNet vs. tercih edilebilir.
Sebepsiz nefret olmaz. Fiyatı sorun olur, hizmeti sorun olur vs. illaki bir sebep vardır.TT altyapısı varsa TT. Eğer TT'ye karşı sebepsiz nefret mevcutsa TT altyapısını kullanan, TurkNet vs. tercih edilebilir.
Sebepsiz nefret olmaz. Fiyatı sorun olur, hizmeti sorun olur vs. illaki bir sebep vardır.
Netspeed şu anda başvuru yaparsanız fiyat 6 ay sabit.Şu an Türk Telekom aralarında en pahalı olanı. Bana en ucuzu lazım aslında. Netspeed'in fiyatı güzel ama acaba uzun zamandır mı böyle yoksa zamlı hali mi böyle?
Çok teşekkürler başvurumu yaptım modem kullanıcı adı şifresi bile aldım henüz sinyal gelmiyor ama Türknetten devam ediyorum. Umarım bu kan emici Türknetten yarın olmasan çıkmış olurumNetspeed şu anda başvuru yaparsanız fiyat 6 ay sabit.
Referansta kullandın dimi? Bana son taahhüt günü şifrem cebime gelmişti. Gelmezse ara MH. Hiç internetim kesilmeden geçiş yapmıştım.Çok teşekkürler başvurumu yaptım modem kullanıcı adı şifresi bile aldım henüz sinyal gelmiyor ama Türknetten devam ediyorum. Umarım bu kan emici Türknetten yarın olmasan çıkmış olurum