Arkadaşlar bugün Türk Telekom'da 24 Mbps'den 50'ye geçiş yaptım, 70 TL fark ile. Sizce iyi mi 50 Mbps internet? Oyun falan indirirken sorun çıkarır mı? Altyapım fiber desteklemediğinden 100'e geçemedim maalesef.

Eki Görüntüle 153810

Hayırlı olsun paketiniz. 50 Mbps Bence yeterli düzeyde, aile bireylerine çok rahat yeterli olur. Şu bilgiyi biliyorum yanlış olabilir altını cizmek istiyorum. Fiber ile indirme yapıldığında gecikme olmuyor o kadar herhalde. Fiber olmadığı için malesef siz indirme yapıp oyun oynadığınızda geçikme çok oluyor, tarayıcıya bile belki girmekte zorlanacak video açmayı söylemiyorum 360-480 Kalite'de falan açabilirsiniz. Üzücü ya aynı internet bende de sadece indirme yaparken üzüyor.:lütfen:

Son düzenleme:
Hayırlı olsun paketiniz. 50 Mbps Bence yeterli düzeyde, aile bireylerine çok rahat yeterli olur. Şu bilgiyi biliyorum yanlış olabilir altını cizmek istiyorum. Fiber ile indirme yapıldığında gecikme olmuyor o kadar herhalde, fiber olmadığı için malesef siz indirme yapıp oyun oynadığınızda geçikme çok oluyor, tarayıcıya bile belki girmekte zorlanacak video açmayı söylemiyorum 360-480 Kalite'de falan açabilirsiniz. Üzücü ya aynı internet bende de sadece indirme yaparken üzüyor.:lütfen:
Aynen maalesef indirme yaparken pek bir şeye girilmiyor adam akıllı. Fiberin gelmesi 1 yıla kadar sürebilirmiş öyle söylediler neyse bekliyecez artık başka yapacak bir şey yok maalesef.

Aynen maalesef indirme yaparken pek bir şeye girilmiyor adamakıllı. Fiberin gelmesi 1 yıla kadar sürebilirmiş öyle söylediler neyse bekleyeceğiz artık başka yapacak bir şey yok maalesef.

Gece bırakın kesinlikle indirmesini gün içinde can sıkabiliyor bu durum, indirme yaparken bilgisayarınızı güç tasarrufuna alın sesi az azalıyor rahatsız etmesin:yorumyok:. Umarız ki daha erken sürede gelir:heyyo:.