Konu paragraf mevzusundan buralara nasıl geldi la?
Hocam 24 net kotu degil ki? Hedefin Türkçe öğretmenliği değilse sal gitsin, manyak olursun bak.Sinirden kendimi kaybettim. 2019 TYT'de sadece son 1-2 ay düzenli deneme çözerek gerçek sınavda 45 dakikada Türkçeyi bitirmiştim ve 35 doğru 4 yanlış gelmişti 34 net.
Şimdi ondan daha kolay denemeleri yapamıyorum. Üstelik son 2-3 haftadır düzenli deneme çözmeme rağmen. Yemin ediyorum delirme noktasına geldim. İyi yaptığım tek dersi de artık yapamıyorum. Zaten dikkat eksikliğine sahibim. Normal bir insana göre 2 kat daha fazla dezavantajlıyım Türkçe sorularında. Tamamına yakınını yapmam gerekirken 30 soruda anca 24 doğru falan yapıyorum, rahat 6 yanlış çıkıyor.
Bugün yine denemede delirdim. Fareyi kırdım. Pegem yayınlarının denemesini komple balkondan aşağı attım. Tüm sınav şevkim kırıldı.
Taktiklerle zart zurt öğretmeninden zart zurt kanalından dinle gibi öneriler ile gelmeyin. Paragrafın nasıl çözüleceğini biliyorum ben ama artık bir şeyler olmuş bana. Dopamin reseptörlerim zaten berbattı iyice berbatlaşmış. Bir de fazla sorgulayan lanet bir kafaya sahip olduğum için paragraf sorularında iyice bocalamaya başladım. Kendi yorumumu katıyorum.
Keşke sayısal zekam olsaydı da hiç böyle şeylerle uğraşmasaydım. Keşke bir teknik bilgim olsaydı. Şu an 24 yaşında çocuk gibi paragraf soruları çözmekle uğraşıyor olmazdım. 24 yaşında birisi niye paragraf sorusu çözer lan çocuk muyum ben? Ne ticarete kafa çalışıyor ne sayısal alanda başarılıyım. Tabii çocuk gibi paragraf çözdürürler adama bu yaşta. Yaşıtlarım ya mühendis oldu ya ticaretten parayı kırdı. Bense bir hiçim.