@III. Osman hocam raporlamak yerine mesaj yazsanız daha iyi olur sanki. 
Ben raporladım.Eki Görüntüle 10921
Eki Görüntüle 10922
Eki Görüntüle 10924
Eki Görüntüle 10926
Kişilik bozukluğu, mastürbasyon bağımlısı 13 yaşında bir arkadaş sezdim. EkmekArasıRam olduğunu düşünmüyorum sadece onun gibi ergenliğini ağır geçiren, eli cinsel organından düşmeyen, kişilik bozukluğu yaşayan arkadaşlardan birisi gibi geldi daha çok. Takmayıp yönetime şikayet etmek en mantıklısı. Sırf bu konu için hesap açtım değerini bil padişahım![]()
@Eldrithc hocam da gelmiş.Eki Görüntüle 10921
Eki Görüntüle 10922
Eki Görüntüle 10924
Eki Görüntüle 10926
Kişilik bozukluğu, mastürbasyon bağımlısı 13 yaşında bir arkadaş sezdim. EkmekArasıRam olduğunu düşünmüyorum sadece onun gibi ergenliğini ağır geçiren, eli cinsel organından düşmeyen, kişilik bozukluğu yaşayan arkadaşlardan birisi gibi geldi daha çok. Takmayıp yönetime şikayet etmek en mantıklısı. Sırf bu konu için hesap açtım değerini bil padişahım![]()
Teşekkürler.Banlanmasa bile bu saatten sonra forumda barınabileceğini sanmıyorum, merhaba dese 20 kişi gelip beğenmeyip raporlayacak
Helal olsun valla ben istesem yapamazdım.
Sanmıyorum o olduğunu hocam.@III. Osman boşuna uğraşmayın. Buldum senin EkmekArasıRam olduğunu. Eldritch hocam gelse işin biterdi zaten. Ben bilerek bir şey yapmıyorum. Çünkü adam gibi adamlarda merhamet duygusu olur.