Seraphenthia
Yetkin
Hoşgeldiniz, hoşgeldiniz. RDR 1 çevirmeyi düşünüyor musunuz acaba?
Hoşbuldukk. Kaliteli yaması mevcut zatenHoşgeldiniz, hoşgeldiniz. RDR 1 çevirmeyi düşünüyor musunuz acaba?
Hoş bulduk.
Stalker 2'ye şöyle güzel bi çeviri yapsanız nasıl olur? Looner kelimesini Tekgezer diye çevirmişler, lan diyorum bunlar kim kim diye. BizmişizHoşbuldukk. Kaliteli yaması mevcut zaten
Hoş bulduk.
Resmi Türkçe yama geldi eğer aynı oyundan bahsediyorsak. Galiba bahsettiğiniz yamadan dolayı bu kararı aldılar...Stalker 2'ye şöyle güzel bi çeviri yapsanız nasıl olur? Looner kelimesini Tekgezer diye çevirmişler, lan diyorum bunlar kim kim diye. Bizmişiz
Özel isimleri de olduğu gibi çevirmişler. Çeviri de adamın adı Sakar ama seslendirme de sakar diye bişey çıkmıyor npcnin ağzından.
Şu an için gelebilecek bir yama değil maalesef.Black ops 6 gelir mi hangar çevirciğim. Hoş geldinizzz.
ah biliyordum, ama gene yanıtınız için teşekkür ederim. Çeviri hayatınız da başarılar tam destek.Resmi Türkçe yama geldi eğer aynı oyundan bahsediyorsak. Galiba bahsettiğiniz yamadan dolayı bu kararı aldılar...
Şu an için gelebilecek bir yama değil maalesef.
Resmi Türkçe yaması iyi değil zaten. Şikayetçi olan çok var. Bazı şeyleri olduğu gibi çevirince anlamını yitiriyor. Onları bile düzeltseniz yeterli.Resmi Türkçe yama geldi eğer aynı oyundan bahsediyorsak. Galiba bahsettiğiniz yamadan dolayı bu kararı aldılar...
Şu an için gelebilecek bir yama değil maalesef.