Cry of Fear. Güzel olur. Psikolojik korku içeriyor. @hangarçeviri resmi bir yaması da yok bildiğim kadarıyla. Ben bulamadım.
1732684974773.webp

Son düzenleme:
Fallout new vegas fena olmazdı. Hoşgeldinizzz iyi forumlarr. :)
Fallout New Vegas yaması var.
Batman Arkham Knight, Dark Souls II Softs oyunları için güzel Türkçe yamalar olsa fena olmazdı.

Onun dışında Nintendo oyunları için yama fikri nasıl olur sizler için? Belki tek adres olabilirsiniz bu konuda.
Batman Arkham Knight ve Dark Souls II yaması var.
Dragon's Dogma 2 çok tatlı olur.
Dragon's Dogma 2 yaması var.
Hoşgeldiniz, hoşgeldiniz. RDR 1 çevirmeyi düşünüyor musunuz acaba?
RDR1 yaması var.
Stalker 2'ye şöyle güzel bi çeviri yapsanız nasıl olur? Looner kelimesini Tekgezer diye çevirmişler, lan diyorum bunlar kim kim diye. Bizmişiz😄

Özel isimleri de olduğu gibi çevirmişler. Çeviri de adamın adı Sakar ama seslendirme de sakar diye bişey çıkmıyor npcnin ağzından.
Resmi yaması varken kimse yama yapmak istemez.
Cry of Fear. Güzel olur. Psikolojik korku içeriyor. @hangarçeviri resmi bir yaması da yok bildiğim kadarıyla. Ben bulamadım.
Eki Görüntüle 102008
Cry of Fear yaması var.
Metaphor ReFantazio için başka bir tarafta yama yapıyorlar.

GTA 4 ve GTA San Andreas için acil yama lazım @hangarçeviri
Güncel yaması zaten var, Google'da arama yapsanız çok rahat bulabilirsiniz.

Fallout New Vegas yaması var.

Batman Arkham Knight ve Dark Souls II yaması var.

Dragon's Dogma 2 yaması var.

RDR1 yaması var.

Resmi yaması varken kimse yama yapmak istemez.

Cry of Fear yaması var.

Metaphor ReFantazio için başka bir tarafta yama yapıyorlar.

Güncel yaması zaten var, Google'da arama yapsanız çok rahat bulabilirsiniz.
Metaphor yamasını kim yapıyor hocam?

Selamlar sevgili Hangar Çeviri ekibi, hoşgeldiniz!

Öncelikle yaptığınız ve yapmak olduğunuz yamalar adına sizlere kolay gelsin diyorum. Emeğinize sağlık!

Birkaç oyun için çeviri tavsiyem olacaktı. Dilerseniz Battlefield 5 ve CoD MW Reboot serisine harika bir çeviri yapabilirsiniz. Bence hem Türkçe dublajlı hem de Türkçe altyazılı bir şekilde bu oyunları sizlerin sayesinde keyifli ve eğlenceli oynamak harika olacaktır!

Tekrardan iyi çalışmalar dilerim.