@hangarçeviri hoş geldiniz acaba Katana Zero için yama yapabilir misiniz çok hoş olur.
Merhaba, söz vermemekle beraber göz atacağız.

Wolfenstein 2 the New colossus, mevcut yamaları Steam versiyonuna uygun değil.
Yapan ekibe teknik destek sağlayabiliriz. Yamanın güncellenmesi adına onun haricinde şu an çevrilerimiz arasına pek girebilecek gibi değil.

Anno 1800 Steam için çevrilebilir belki. Piyasadaki çevirilerin hiçbiri düzgün değil.
Çevirmeyi çok istediğim bir oyun şahsen benim. Fakat bazen gözümde büyüyor ekibimde hiç oyunu bilen birisi yok belki bir gün diyerek kalacak bu da sanırım.

Encodya
Black Book: Prologue
Outlast

Bunların çevirisi var mı bulamadım ama olsa tadından yenmez benim arşivlik oyunlar.. Yaması olsa tekrar tekrar oynarım.
Hem Outlast 1'in (DLC dahil), hem de Outlast 2'nin piyasada düzgün çevirisi vardı. The Outlast Trials'ın zaten resmi Türkçe desteği var.

Selamlar yamasever dostlarım,

Hangar Çeviri ekibi olarak bir süredir Türkçe yama sektöründe bulunmaktayız.
Bu süreçte siz değerli yamasever dostlarımıza, hiçbir kâr amacı gütmeden çeviri ve dublaj projeleri sunmaktayız.
Techolay forumuna katılışımızla beraber, "Oyuncular ne istiyor?" sorusuna birazcık daha göz atarak yama isteği, öneri ve şikayetlerinizi duymak isteriz.
Konunun yorumlar bölümünde isteklerinizi, iyi/kötü eleştirilerinizi duymaktan ve yanıtlamaktan memnuniyet duyarız.

Web site: www.hangarceviri.com
Discord: discord.gg/hangar
EuropaUniversalis 4.

Adam akıllı %50 üzeri yama yok.

Switch oyunlarını emülatör için çevirmeniz mümkün mü?
Mümkün fakat bunun üzerine yoğunlaşmayı tercih etmiyorum şu an için.

PC Building Simulator, bulamıyorum yamayı.
Hiç bilgim yok maalesef

Korsanda alt sürümlerde var ama son sürümü bilmiyorum.
Çok büyük değilse oyun bakabilirim aslında.