Türkiye Among Us kitlesi çok kötü

Ya işte umarım uyarı yemem ama geri zekalı adamlar.

Adamların durumu şu: "Vent girdi, imp" ya ben engineer oynuyorum kanka
Bu sorun among us oynayanların iletişimsizliğinden ve kerizliğinden de oluyor. Ben genelde globalde oynuyorum, Engineerim diyen adamı asıyorlar ama önünde adam öldürene "yanlış görmüşüm" diyorlar.

Türk kitlemiz çoğunlukla oynamayı bilmeyen aile terbiyesi almamış ergenlerden oluşuyor adam girer girmez ana bacı sövmeye başlıyor.
Hocam aile terbiyesi diye bir şey kaldı mı ki zaten? "Modern ebeveynim" diyen insanlara bakıyorum, çocuk birine vuruyor veya sövüyor (5 yaşında çocuktan bahsediyorum), annesi tokadı geçirmek yerine "sakin olun, şimdi özür dileyecek" falan diye çocuğa özür diletmeye çalışıyor. Kusura bakmayın, şiddet destekleyen birisi asla değilim, ama dayak cennetten çıkma derken ebeveynlerimin haklı olduğunu anladım.

@ElonXMusk, hileler cidden cok artti ya. Esrarengiz sekilde oyun basladiktan 1 saniye sonra alarm basip "X kisisi impostor" diyorlar ve gercekten de impostor cikiyor. Ya da milleti hileyle baskasinin kiligina sokan, ayni kisiyi 10 kere killeyen, dead report ekraninda 15-20 kere ayni kisinin gozukmesine sebep olan hileler var. Istedikleri gibi oylama falan da baslatabiliyorlar, mevcut bir oylama varken onu iptal edip yenisini baslatiyorlar.

Oyunu aslında en eğlenceli şekilde oynamanın yolu 10-15 kişi toplayıp sesli bir şekilde gülüp eğlenerek oynamak, yazılı olunca zaten iletişim kopukluğu ve kargaşa oluyor. Keşke oynayan olsa da toplansak.

Yazili sekilde de gayet iyi normalde, hatta benim acimdan yazili oynayis sesli oynayistan daha iyi ama troll kitle olunca olmuyor iste.

Evet oyun başladığı an adam alarm basıp bana imp dedi ama neyse ki asılmadım. Oyunda bir anti-cheat olduğunu düşünmüyorum bu arada.

Yazili sekilde de gayet iyi normalde, hatta benim acimdan yazili oynayis sesli oynayistan daha iyi ama troll kitle olunca olmuyor iste.
Arkadaş ile olunca sorun yok bu arada. Ama bizim random türk kitlesi team olarak oynamayı çok sever.

Yazılı şekilde şöyle bir sorun oluyor, en azından ben oynarken, mesela X kişisi şurada ölmüş diyorum, adam bana diyor ki "İngilizcem iyi değil anlamıyorum" falan yazıyor, sonra kendi dilinde bir şeyler söyleyip sohbeti blokluyor. İletişim kopukluğu olunca da herkes rastgele oy veriyor, veya aynı dili konuşan insanlar takım olup diğerlerini asıyorlar. Tuhaf.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bunun için Türk server giriyorum ama orasını Allah kurtarsın.

Evet oyun başladığı an adam alarm basıp bana imp dedi ama neyse ki asılmadım. Oyunda bir anti-cheat olduğunu düşünmüyorum bu arada.
Oyuna aşırı güçlü anti-cheat koymayı yapımcılar düşünmemiştir bile. Hangi işsiz insan böyle bir oyunda hile açar diye düşünürdüm ben olsam.

Bunun için Türk server giriyorum ama orasını Allah kurtarsın.
Ben türk sunucu zor buluyorum, Europe giriyorum ama yine yabancılar oluyor. Zaten toksikler diye saldım.

Aga vent girdim impostor oldum ben. Bizim ülkemiz Uno içinde bile hile yapabilir o yüzden pek düşünmemek lazım.

Aga vent girdim impostor oldum ben. Bizim ülkemiz Uno içinde bile hile yapabilir o yüzden pek düşünmemek lazım.
Valla UNO'da bile sohbet olsa o kadar toksik olurlar ki... Okey girmiştim birkaç kere, orada bile toksik olmayı nasıl beceriyor insanlar anlamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…