Turkmen
Başarılı
Merhabalar,
Bir mobil uygulama projem için Türkiye lokasyonlu VDS sunucu arıyorum. Köklü, sağlam ve güvenilir firma önerilerinde bulunursanız sevinirim.
Minimum özellikler:
Önemli şartım: Verilerin, yedeklerin ve logların Türkiye dışına çıkmamasını istiyorum. Bu yüzden şunlara cevap verebilen firma ve tecrübeleri özellikle merak ediyorum:
Uzun süredir kullandığınız ve memnun olduğunuz sağlayıcıları, deneyimlerinizle birlikte paylaşırsanız sevinirim. Teşekkürler.
Bir mobil uygulama projem için Türkiye lokasyonlu VDS sunucu arıyorum. Köklü, sağlam ve güvenilir firma önerilerinde bulunursanız sevinirim.
Minimum özellikler:
- 4 vCPU / 8 GB RAM / 80 GB ve üzeri NVMe SSD / Test amaçlı daha uygun ve minimal düzeydeki sunucularda olabilir.
- Türkiye / tercihen İstanbul lokasyon
- Ubuntu 24 / Linux, root erişimi, Docker desteği
- Public IPv4
- Düzenli backup imkânı
- Tercihen DDoS koruması, stabil network ve iyi teknik destek
Önemli şartım: Verilerin, yedeklerin ve logların Türkiye dışına çıkmamasını istiyorum. Bu yüzden şunlara cevap verebilen firma ve tecrübeleri özellikle merak ediyorum:
- Yedeklerin nerede tutulduğunu net söyleyen / yazılı teyit veren firma var mı?
- DDoS korumasında trafik yurt dışındaki bir temizleme merkezinden geçiyor mu, bunu soran oldu mu?
Uzun süredir kullandığınız ve memnun olduğunuz sağlayıcıları, deneyimlerinizle birlikte paylaşırsanız sevinirim. Teşekkürler.