Aynısı "Mucize Doktor" için de geçerli. Hiç beceremediklerini düşünüyorum.
"Mucize Doktor" dizinin uyarlandığı orijinal dizi izlemedim maalesef. O yüzden karşılaştıramıyorum. Ancak diziyi bitirebilmiştim. Öyle çok fazla bir beğenim olmamıştı ama "Fena değilmiş." diyebilmiştim.

Ben de sizin profil fotoğrafınızdan yola çıkarak yorum yapmak istedim.

M.D. House benim dizi arşivimde özel bir yere sahiptir ve her sene illaki bir kez bitiririm. Böyle bir rutinim vardır. Her ne kadar M.D. House dizisini bizim ülkeye uyarlamaya çalışıp "Hekimoğlu" dizini yapmışlarsa da becerememişler. En azından ben böyle düşünüyorum, hiç beğenemedim. Buna sinirlenip yeniden M.D. House'a başlamıştım mesela.
Hekimoğlu izlemedim ama House çok iyi biliyorum. Muhtemelen ağrı kesici bağımlılığını ve dine olan bakış açısını çok hafife almışlardır veya hiç bahsetmemişlerdir bile.

Hekimoğlu izlemedim ama House çok iyi biliyorum. Muhtemelen ağrı kesici bağımlılığını ve dine olan bakış açısını çok hafife almışlardır veya hiç bahsetmemişlerdir bile.
Türkiye'de çekilseydi House:

1787503833175.webp

Lucifer. Milleti satanist yapmaya çalışıyorlar diye ilk bölümden engel yer. Oysaki lucifer bir bölümde satanistlerden nefret ettiğini söylüyor bile :D
Mantıklı. Zaten Tanrı da var dizide. Direkt ekrana çıkıyor bir sürü kez. Lucifer da tanrının oğlu diye geziyor zaten.

Constantine ve Supernatural da eklenebilir. Constantine'yi bir sezon olsa bile çok sevmiştim.