"Mucize Doktor" dizinin uyarlandığı orijinal dizi izlemedim maalesef. O yüzden karşılaştıramıyorum. Ancak diziyi bitirebilmiştim. Öyle çok fazla bir beğenim olmamıştı ama "Fena değilmiş." diyebilmiştim.Aynısı "Mucize Doktor" için de geçerli. Hiç beceremediklerini düşünüyorum.
Detaylar
Kim cevapladı?Liguori 4
Yetkin
- Makaleler
- 1
Hekimoğlu izlemedim ama House çok iyi biliyorum. Muhtemelen ağrı kesici bağımlılığını ve dine olan bakış açısını çok hafife almışlardır veya hiç bahsetmemişlerdir bile.Ben de sizin profil fotoğrafınızdan yola çıkarak yorum yapmak istedim.
M.D. House benim dizi arşivimde özel bir yere sahiptir ve her sene illaki bir kez bitiririm. Böyle bir rutinim vardır. Her ne kadar M.D. House dizisini bizim ülkeye uyarlamaya çalışıp "Hekimoğlu" dizini yapmışlarsa da becerememişler. En azından ben böyle düşünüyorum, hiç beğenemedim. Buna sinirlenip yeniden M.D. House'a başlamıştım mesela.
- Makaleler
- 1
Lucifer. Milleti satanist yapmaya çalışıyorlar diye ilk bölümden engel yer. Oysaki lucifer bir bölümde satanistlerden nefret ettiğini söylüyor bile 
- Makaleler
- 1
La Case De Papel.
Vakti zamanında Tokyo'nun kıçı sosyal medyada gündem olmuştu.
Vakti zamanında Tokyo'nun kıçı sosyal medyada gündem olmuştu.
sndwchmaker 88
Üstün
Türkiye'de çekilseydi House:Hekimoğlu izlemedim ama House çok iyi biliyorum. Muhtemelen ağrı kesici bağımlılığını ve dine olan bakış açısını çok hafife almışlardır veya hiç bahsetmemişlerdir bile.
Liguori 4
Yetkin
- Makaleler
- 1
Mantıklı. Zaten Tanrı da var dizide. Direkt ekrana çıkıyor bir sürü kez. Lucifer da tanrının oğlu diye geziyor zaten.Lucifer. Milleti satanist yapmaya çalışıyorlar diye ilk bölümden engel yer. Oysaki lucifer bir bölümde satanistlerden nefret ettiğini söylüyor bile![]()
Constantine ve Supernatural da eklenebilir. Constantine'yi bir sezon olsa bile çok sevmiştim.
ElonXMusk 55
Üstün
- Makaleler
- 1
Dexter, zaten vardı ama kaldırdılar.
- Makaleler
- 1
Mantıklı. Zaten Tanrı da var dizide. Direkt ekrana çıkıyor bir sürü kez. Lucifer da tanrının oğlu diye geziyor zaten.
Tanrının güçlerini koyduğu yeri unuttuğu sahnenin Türkiyede nasıl bir etki yapacağını merak ettim.
Liguori 4
Yetkin
- Makaleler
- 1
Ne vardı? Hiç haberim yok.
ElonXMusk 55
Üstün
- Makaleler
- 1
Yani işte ilk senelerinde vardı Türkçeydi galiba ama işte kaldırıldı.