LA Knight Üstün Katılım 8 Ocak 2024 Mesajlar 2.490 Çözümler 15 Beğeniler 2.806 8 Ağustos 2024 #51 Kim yaptı bu basın açıklamasını? Acayip dandik bir açıklama ki millet de yalan olduğunu söylemiş.
Aslaire Yetkin İlk 1.000! Katılım 17 Aralık 2023 Mesajlar 369 Makaleler 4 Çözümler 6 Beğeniler 556 Yer Elvandar, Midkemia 8 Ağustos 2024 #52 Bu tür bir haber paylaşan sayfanın geçenlerde yaptığı farklı bir paylaşım:
1 1111 Uzman Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 1.133 Makaleler 2 Çözümler 10 Beğeniler 1.355 8 Ağustos 2024 #53 Kaynak yoksa eğer konunun kaldırılması doğru olur.
Astronotarda Üstün Katılım 28 Ocak 2024 Mesajlar 2.910 Çözümler 22 Beğeniler 2.503 Yer Planarcadia 8 Ağustos 2024 #54 LA Knight dedi: Kim yaptı bu basın açıklamasını? Acayip dandik bir açıklama ki millet de yalan olduğunu söylemiş. Genişletmek için tıkla... Kimse yapmadı zaten, yazının herhangi bir yerinde Adalet Bakanlığı damgası veya kanıtlayıcı herhangi bir şey yok. Boşa açılmış bir konu . 1111 dedi: Kaynak yoksa eğer konunun kaldırılması doğru olur. Genişletmek için tıkla... Ben raporladım fakat moderatörler bakmıyor sanırım.
LA Knight dedi: Kim yaptı bu basın açıklamasını? Acayip dandik bir açıklama ki millet de yalan olduğunu söylemiş. Genişletmek için tıkla... Kimse yapmadı zaten, yazının herhangi bir yerinde Adalet Bakanlığı damgası veya kanıtlayıcı herhangi bir şey yok. Boşa açılmış bir konu . 1111 dedi: Kaynak yoksa eğer konunun kaldırılması doğru olur. Genişletmek için tıkla... Ben raporladım fakat moderatörler bakmıyor sanırım.
Koneko Toujou Üstün Katılım 16 Ocak 2024 Mesajlar 4.858 Çözümler 35 Beğeniler 6.265 Yer Cehennemin dibi 8 Ağustos 2024 #55 Astronotarda dedi: Kimse yapmadı zaten, yazının herhangi bir yerinde adalet bakanlığı damgası veya kanıtlayıcı herhangi bir şey yok. Boşa açılmış bir konu . Ben raporladım fakat moderatörler bakmıyor sanırım. Genişletmek için tıkla... 5. sayfadaki fotoğrafı o yüzden hazırladım .
Astronotarda dedi: Kimse yapmadı zaten, yazının herhangi bir yerinde adalet bakanlığı damgası veya kanıtlayıcı herhangi bir şey yok. Boşa açılmış bir konu . Ben raporladım fakat moderatörler bakmıyor sanırım. Genişletmek için tıkla... 5. sayfadaki fotoğrafı o yüzden hazırladım .
xapder Yetkin İlk 1.000! Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 801 Makaleler 1 Çözümler 7 Beğeniler 804 8 Ağustos 2024 #56 akif42 dedi: Eki Görüntüle 72660 Yakında Kuzey Kore'ye döneceğiz sonumuz hayrola. Arkadaşlarım yazınca twitterdede görünce bilgilendiriyim dedim yalan haberse kusuruma bakmayın özür dilerim. Genişletmek için tıkla... O zaman e-Devlet'te de dolandirici çıksa, e-Devlet de yasaklansın. Bunların kafası düz mantık olarak ilerliyor. Çildirmamak elde değil. Son düzenleyen: Moderatör: 8 Ağustos 2024
akif42 dedi: Eki Görüntüle 72660 Yakında Kuzey Kore'ye döneceğiz sonumuz hayrola. Arkadaşlarım yazınca twitterdede görünce bilgilendiriyim dedim yalan haberse kusuruma bakmayın özür dilerim. Genişletmek için tıkla... O zaman e-Devlet'te de dolandirici çıksa, e-Devlet de yasaklansın. Bunların kafası düz mantık olarak ilerliyor. Çildirmamak elde değil.
V vurkan Üstün Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 1.230 Çözümler 3 Beğeniler 663 Yer İZMİR 8 Ağustos 2024 #57 İmitasyon ürünlerde orijinali ile birebir yapılmaması durumu vardır ya aynen öyle olmuş. Kötünün iyisi yani. Bir de birebir aynısını yapanlar vardır.
İmitasyon ürünlerde orijinali ile birebir yapılmaması durumu vardır ya aynen öyle olmuş. Kötünün iyisi yani. Bir de birebir aynısını yapanlar vardır.
Astronotarda Üstün Katılım 28 Ocak 2024 Mesajlar 2.910 Çözümler 22 Beğeniler 2.503 Yer Planarcadia 8 Ağustos 2024 #58 Koneko Toujou dedi: 5. sayfadaki fotoğrafı o yüzden hazırladım . Genişletmek için tıkla... . Raporuma cevap verildi, moderatörlere teşekkür ediyorum.
Koneko Toujou dedi: 5. sayfadaki fotoğrafı o yüzden hazırladım . Genişletmek için tıkla... . Raporuma cevap verildi, moderatörlere teşekkür ediyorum.
Yavuz Çetin Üstün İlk 1.000! Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 1.452 Makaleler 3 Çözümler 2 Beğeniler 2.233 Yer Bass tonu arıyor 8 Ağustos 2024 #59 Dil asla resmi bir değil, açıklama belgesi belge değil. Buna nasıl inandın da attın buraya, nerede bu belgenin imzası?
Dil asla resmi bir değil, açıklama belgesi belge değil. Buna nasıl inandın da attın buraya, nerede bu belgenin imzası?