2018'de iPhone kullanırken App Tutu ile APK gibi uygulama yükleyebiliyordum. Şimdi çalışıyor mu bilmiyorum ama.

Uygulamayı yasaklamanın o suçun devam etmeyeceğine inanan bir kesim yüzünden bizler mutsuz oluyoruz, o zaman bilgilerimizin çalınmaması için de zamanında e-Devlet'i falan kapatsalardı :D, aynı mantık.
Daha bugün Instangramda bi çocuk gece enerji içeceği içmiş ölmüş diye yasaklansın diyen "eşek" sürüsünü gördüm. Enerji içeceğinin arkasında yazıyor 18 yaş altına kalp rahatsızlıkları olanlara tavsiye edilmez günlük 500ml den fazla tüketmeyin diye. Diyecek laf yok bu cahil sürüsü ile aynı ülkede yaşadığımız için coğrafi olarak şanssızız.

Daha bugün Instangramda bi çocuk gece enerji içeceği içmiş ölmüş diye yasaklansın diyen "eşek" sürüsünü gördüm. Enerji içeceğinin arkasında yazıyor 18 yaş altına kalp rahatsızlıkları olanlara tavsiye edilmez günlük 500ml den fazla tüketmeyin diye. Diyecek laf yok bu cahil sürüsü ile aynı ülkede yaşadığımız için coğrafi olarak şanssızız.
Bakkalcılarda sorun var.
Marketler 18 yaş altına satmıyor.

Yasaklamak çözüm olmadı olmaz olmayacak.
Discord'da mağdur olanlar/olabilecek olanlar başka bir platforma geçecek, suçlular da.
Sonuç olarak engellenmek istenen şey en küçük bir azalma veya yavaşlama olmadan devam edecek.

Son düzenleyen: Moderatör:
Muhtemelen açılmadığını söyleyip 1 yıldız verecekler sebebiyle kaldırmışlardır. Fiyatları ucuz diye App Store hesabımı Türkiye’de tutuyordum fakat bu gidişle ikinci hesap açıp Fransa seçmem gerekecek gibi duruyor.